Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting jagab juhtnööre meeskonna mängujuhile Ardo Punale.Foto: Mati Hiis
Käsipall
11. mai 2014, 19:55

Serviti peatreener Kalmer Musting: täna oli Kehra parem, pole midagi öelda (1)

Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting tõdes pärast 27:29 kaotust HC Kehrale, mis andis vastasele finaalseeria 3:1 võidu, et tänase tulemuse osas tal pretensioone pole – parem meeskond võitis.

"Finaaliväärilised olid seerias kõik mängud, aga paraku me kaotasime 1:3. Kui esimeses tegutsesime ise väga kehvasti, siis teise kohtumise eest võib õnnitleda väljakukohtunikke. Kolmandas mängus tulime loterii abil võimatust seisust välja, aga täna oli Kehra parem," sõnas Musting.

Teise poolaja esimese kolmandiku lõpus kasutusele võetud 4-2 kaitsetaktika polnud Serviti peatreeneri sõnul meeleheide, vaid plaanitud käik. "See oli meil trennides ette valmistatud ja plaan oli seda kasutada. Polnud vaid kindel, millal täpselt."

Serviti tänane esitus läks lihtsate eksimuste nahka. Liialt palju eksiti olukordades, kus tulnuks asja rahulikumalt võtta. Näiteks läksid Raido Peedomaa ja Eston Varusk situatsioonides, kus Kehra väravavaht Mikola Naum oli tulnud rünnakut toetama, kiiresti viskele, aga ei saanud tühjale väravale pihta.

"Kõigis neis olukordades oli tegelikult paremaid lahendusi. Aeg ei surunud meid tagant ja nii palju kiirustada polnud vaja. Eks meie oma eksimuste taha tänane mäng jäigi. Lisaks tegutsesime väga kehvasti arvulises vähemuses kaitset mängides," rääkis Musting.

Serviti on jätkuvalt 9korda Eesti meister. Kehra jaoks oli täna võidetud tiitel klubi ajaloo 11.