Gregor Arbet (sinises).Foto: ALDO LUUD
Korvpall
13. mai 2014, 21:30

Gregor Arbet: loodame edaspidi mänge lõpu peale mitte jätta

Kalev/Cramo ääremängija Gregor Arbet oli rahul, et kodust korvpalli finaalseeriat mindi Tartu Ülikool/Rocki vastu 2:0 juhtima, aga tunnistas, et edaspidi tuleb olla mängu lõppfaasisis ettevaatlikum.

"Läheme kolmandale kohtumisele peale nagu kahele esimesele, et saaks mängu oma kontrolli alla, aga meil tuleb proovida asju mitte nii lõpu peale lasta," rääkis ta.

"Täna veidi erinev algus, nad olid agresssiivsemad kui pühapäeval. Mäng oli üldiselt  meie kontrolli all, aga siis tuli Valmo (Kriisa) ja pani paar hullu, siis aga (Tanel) Kurbas, kelle lasime iiga lihtsalt korvi alla," leidis Arbet, kes panustas Kalevi võitu 13 punktiga.

"Lauavõitluse saime seekord tappa (27:38 Kalevi poolelt - toim), see oli suur küsimus täna. Tegelikult ei peagi Kalevi ja Rocki vahel suur vahe olema, meeskonnad ongi enam-vähem võrdsed.Peamine, et lõpuks võtsime ikka ära, finaalis on võidud tähtsad," lisas ta.

Arbet on senistes kohtumistes katnud Rocki mängujuhti Vincent Simpsonit. "Kui võrrelda kahte mängu, siis esimesega võib rahule jääda, tänase puhul on kohe näha, et andis 8 resultatiivset söötu ja suutis võistkonda rohkem mängus hoida," ütles eestlane.