Krossisõitja Tanel Leok.Foto: TAIRO LUTTER
Auto-Moto uudised
15. mai 2014, 11:14

Tanel Leok sõidab laupäeval Tartumaal krossi!

Laupäeval, 17. mail toimub Tartumaal, Haaslava vallas asuvas Lange motokeskuses rahvusvaheline motokrossivõistlus Superkauss, kus näeb stardis tippsõitjaid Euroopast ja Baltikumist.

Tegu on ülipopulaarse Läti sarjaga, mis pakub tipptasemel motokrossi ja meelelahutust. Lange motokeskus võõrustab ainsa Eesti etapina Superkauss sarja teist aastat.

MX Pro klassis on stardis Eesti parim krossimees, motokrossi MM-sarjas osalev Tanel Leok, kellele on see esimeseks tänavuseks võistluseks Eestis. Sahkar KTM Racing ridades tulevad starti motokrossi MM-sarjas sõitev Harri Kullas ja Euroopa meistrivõistlustel osalevad Karel Kutsar ja Hardi Roosiorg.

Lisaks Eesti ja Euroopa sõitjatele on kindlasti ühed soosikud Läti krossisõitjad nagu näiteks Davis Livs, Lauris Freibergs, Davis Ivanovs, Ivo Steinbergs ja paljud teised, kellele selles sarjas võit on enam kui auasi.

Lauge motokeskuse esindaja Lauri Roosiorg: "Superkauss sarja näol on tegu tipptasemel meelelahutusega, mis eelmisel aastal pakkus väga vinget vaatemängu. Sõitude lühike formaat tekitab olukorra, kus hingetõmbeks aega pole ja see tagab publikule korraliku etenduse."

Lisaks MX Pro klassile on rajal veel noorteklass, seeniorid, quadid, 50cc ja 65cc klassi algajad ja 65cc ning 85 cc klassi tsiklitega juuniorid. Startide algus Lange motokeskuses on laupäeval, 17. mail kell 12.