Santos tahab karika Tartusse viia!Foto: TIINA KÕRTSINI
Jalgpall
15. mai 2014, 21:47

Santose mängijad on finaali eel optimistlikud: loodame karika Tartusse tuua!

Eeloleval laupäeval kulmineeruvad tänavused Eesti karikavõistlused, kui A. Le Coq Arenal toimuvas finaalmängus lähevad vastamisi valitsev Eesti meister Tallinna FC Levadia ning tugevuselt kolmandal liigatasandil ehk Esiliiga B-s mängiv Tartu FC Santos. Kuigi favoriidiks on kahtlemata Levadia, ei soovi Santos neile midagi kergelt anda.

"Läheme karikafinaalile väga hea emotsiooniga. See on meie jaoks suur saavutus, et oleme sinna jõudnud. Levadia on väga tugev vastane. Tsiteerides üht kogenud treenerit, et liiga ei mängi liiga vastu vaid meeskond meeskonna vastu! Läheme väljakule ja anname endast maksimumi, kõik on võimalik," sõnas Santose mängiv abitreener Mikk Laas lootusrikkalt ning kaitsja Siim Valtna lisas:

"Oleme teenitult jõudnud karikafinaali. Oleme näidanud meeskonna sisu ja tahet. Nüüd on käes see viimane mäng, kus tuleb endast kõik anda. Loodame ikkagi karika Tartusse viia!" 

Levadia leer lubas, et tartlasi mütsiga lööma ei minda.

"Eurosarja koht on mõlemal finalistil taskus ja seega suured pinged maas, kuid kindlasti tahavad ka Santose mehed finaalis hästi esineda. Ehkki vastane tuleb madalamast liigast, ootame väga võitluslikku ja hingestatud lahingut, kus niisama ei anta meile mitte midagi," nentis abitreener Indrek Zelinski elutargalt ning väravavaht Roman Smiško jäi temaga nõusse:

"Karikafinaalis nõrku vastaseid pole. Santos näitas samuti võitlusvaimu ja iseloomu ning väärib finaalikohta ja lugupidamist. Valmistume karikafinaaliks täie tõsidusega ning ainsaks eesmärgiks saab olla karikavõit!"