Olümpia

ROKi hambaarst: Sportlastel on Adonise kehad ja prügikastisuud (6)

LISA KOMMENTAAR

sport on tõsine asi18. mai 2014, 20:34
paningi aja kinni pruudi jaoks peab ka väärikas olema muidu vihkan seda
mukk18. mai 2014, 17:33
Kestvusaladel on paljude sportlaste hambaprobleemide põhjuseks ka näiteks mokatubakas. Hoitakse kopsud eemal suitsestamisest, aga selle asemel topitakse ohtralt kotikesi endale huulte alla. Osavamad "süstivad" tubakajunnid otse igemete peale.
aga18. mai 2014, 14:23
kas võtaks suhtarvuna. kas sportlastel on seis halvem või sama või parem, kui muul elanikkonnal. äkki pole siiski asi ainult sportlastes.
18. mai 2014, 13:27
Pildil olev arst on ise ilmselt slummis kasvanud, kui ei pane isegi kindaid kätte. Ei tea, kas puur on ka mitmel kasutuses olnud.
Kord aastas hambaarstile!18. mai 2014, 13:00
Millest tuleneb see, et hoolitsetud naispoolne eestlane investeerib igati raha oma välimusse (geelkyyned, ripsme- ja juuksepikendused jne), aga suu lehkab? Olen kohanud mitmeid klienditeenindajaid, viimati Elisa, igati hoolitsetud välimusega noort naist, kes suu avades sai mu tagasi tömbuma. Hambaarsti kylastus ON kallis, aga samamoodi maksab ju geelkyynte hooldused jne asjad ning kysimus on OMA tervisesse investeerimisega?
Olen ise varem ehk ka olnud hoolimatu oma hammaste hooldamisega (öhtune hammastepesu vahel jäi.., ehkki alati hommikuti pesnud) ja saanud implantaadi (jah, maksis palju, aga teisiti enam ei saanud). Öppinud oma vigadest ja nyyd käinud aastaid korralikult hambaarsti juures kontrollis. Oh, imet, ei ole auke, kuna saadakse varakult jälile! Samuti kasutan hambaniiti nin tean, et mu hingeöhk ei haise!
võib ka haigus olla18. mai 2014, 14:23
alati ei pruugi olla asi hammastes. sisehaigused, või igemehaigused vms. paneb ka suu haisema. midagi pole teha. mul endal on suus haavandid, mis ei parane. vastikud ja valulikud ja haisevad ka. aga ma ei saa sinna midagi teha.