Suur mees Sofoklis Schortsanitis on võtnud MVP Tyrese Rice'i oma õlale.Foto: AP / Scanpix
Korvpall
19. mai 2014, 00:06

Euroliiga MVP Rice: fännid tahavad võite ja võitlust

Korvpalli Euroliiga finaali lisaajal 14 punkti visanud, Tel Avivi Maccabi võidule aidanud ja MVPks valitud Tyrese Rice teatas, et meeskond võlgneb võidu fännidele.

"Ma ei suuda seda ette kujutada. Ausalt öeldes ei tea ma isegi, mis juhtus. Ma ei suuda seda sõnadesse panna," alustas Rice, ja umbes samas stiilis on kõlanud ka tema meeskonnakaaslaste sõnavõtud.

"See on Tel Avivi Maccabi. See näitab klubi hinge, sa näed, kuidas fännid tulevad sind toetama, nad tahavad näha võite ja võitlust. Olen nii õnnelik, et tegime selle neile võimalikuks. Nad on Euroopa parimad korvpallifännid. Kui lähed mängima Maccabi vastu, tead, et fännid on kohal. Oleme kodus 3000 miili kaugusel, aga neid on siin linnas 20 000! Ma pole elus suuremat toetust näinud.

Täna pidasin elu parima ja tähtsaima mängu, aga võidu tõi terve tiimi töö. Kaaslasteta pole miski võimalik, minu individuaalne panusel poleks mingit tähtsust. Meie karikad on kõigile. Mängisime Euroopa parima meeskonna Madridi Realiga, nüüd oleme meie Euroopa parimad," rääkis 26 punkti visanud Rice.