Mr. T B.A. Baracuse tegelaskujus.Foto: All Over Press
Jalgpall
19. mai 2014, 19:37

ManU legend: "A-Rühma" mees kahvatuks Ryan Giggsi kõrval! (1)

Kuigi Manchester United sai endalt täna uue peatreeneri on Louis van Gaali ametinimetamisest rohkem tähelepanu saanud tema abimeheks hakkav Ryan Giggs, kes teatas oma mängijakarjääri lõpetamiseks.

Viimased tosin aastat Giggsiga samas meeskonnas mänginud, ent selle hooaja lõpus Manchester Unitedist lahkunud keskkaitsja Rio Ferdinand võttis sõbra 35 erinevat tiitlit Twitteri-postituses kokku: "Nii palju kuldmedaleid, et isegi B.A. Baracus kahvatuks! Mitte keegi ei ole oma mängu suutnud nii hästi ja efektiivselt muuta kui Giggsy."

1992. aastal saapad varna riputanud Inglismaa ründaja ja praegune telenägu Gary Lineker tunnistas oma austusavalduses, kui vanaks ta on jäänud: "Viimane kõrgliiga mängija, kelle vastu ma olen reaalselt mänginud, otsustas lõpuks lõpetada. Ryan Giggs on üks ajaloo parimaid – nii kaua mängida! Vapustav mängija, uskumatu sportlane ja võitja!

Möödunud hooaja lõpus neli mängu Manchester Unitedi peatreeneri kohuseid täitnud Giggsist saab järgmisel hooajal klubi abitreener.