Flora ei suutnud taaskord Levadiast jagu saadaFoto: ARNO SAAR
Jalgpall
20. mai 2014, 22:45

GALERII: Flora ja Levadia leppisid Tallinna klassikus väravateta viigiga (2)

Eesti jalgpalli meistriliigas peeti täna õhtul neli 13. vooru kohtumist, neist keskseim oli kahtlemata Lilleküla jalgpallipühamus, kus Tallinna derbys leppisid 0:0 viiki FC Flora ja FC Levadia.
21:00

Ülejäänud tänased tulemused:

Paide linnameeskond - Tallinna Kalev 6:2

Jõhvi Lokomotiv - FC Infonet 1:1

Tammeka - Sillamäe Kalev 0:6

Turniiritabel:

20:50

Flora 0
Levadia 0

Daamid ja härrad, see mäng on lõppenud! Aitäh, et olite meiega ja toome teieni esimesel võimalusel ka asjaosaliste kommentaarid!

20:42
Viljar Voog

JA EI OLE LOODUD SEE MÄNG VÄRAVAGA LÕPPEMA!
Flora kaitse magab täiesti maha Igor Subbotini, kes saab kümnelt meetrilt ihuüksi löögile. Pall lendab latti, sealt maha viskunud Prinsi kandade pihta ja siis läheb väravast mööda. Selle võimaluse luhtamine ei ole jalgpalluri jaoks andestatav.

20:35

Ilm on nüüd juba nii hull, et Metsal ei taha libe näomask kuidagi peas püsida ja kui Flora peaks värava lööma jääb see ilmselt nende fännidel nägemata - nii paks on vihmakardin trivüüni ja Roman Smiško värava vahel.

20:32

Veerand tundi lõpuni ning põhja- ja idarindel muutuseta. Sillamäe on löönud Tammekale veel viiendagi värava ning Paide on läinud Tallinna Kalevi vastu 2:1 ette.

20:27

Ja nii õigustatud kollast kaarti kui praegu sai Nikita Baranov, näeb jalgpallis harva - florakas võtab hooju ja libiseb pikalt ja sirgelt otse Podholjuzinile jalgadesse.

Flora vahetab: Luigend välja, Sobtšenko sisse.

20:25
Viljar Voog

Taevaluugid avanevad ning paduvihm muudab palli liikumise kohe kiiremaks. Esimesena lõikab sest edu Levadia, kelle üks rünnak luhtub liiga terava pealelööginurga tõttu ning teine maandub Prinsi kätes

20:21

Pärast pingelist algust on mäng maha rahunenud ning florakad teevad vahetuse: Logua asemele tuleb mängu Alliku ning teenib esimese pallipuutega ka kohe nurgalöögi. Tõsi, seegi tulemust ei too!

20:11

Teatavasti on kolm teemat, millest saab alati rääkida, nii et käime need nüüd ka kiirelt üle:
1) Sport - seis on jätkuvalt 0:0
2) Poliitika - minge valima!
3) Ilm - väga pilve ja vihmaseks kisub siin Lillekülas see taevas ning ka temperatuur on kõvasti langenud. Ilmselt saab publik enne matši lõppu veel ka ühe karastava sahmaka kaela!

20:09

Nonii, mäng on mõnus ja elav! Mõlemad meeskonnad on ründesaapad vaheajal puhtaks pühkinud ja löövad nüüd vaid peale. Levadial veab, et Smiško jõuab reageerida ja palli üle lati lükata, kui Beglarašvili kauglöök saab kaitsja jalast kõrge kaarega lendava rikošeti.

20:06

Marko Kristal ei ole Levadia mängijatele õpetanud jalgpalli põhitõde: "Kui kahtled, viruta pikaks!" Esimesel poolajal tekitati liigse söötmisega enda värava all kaks ohtliku olukorda ning teine mängupoolgi algab kohe sabinaga Levadia värava all, mis ei lõppe nende õnneks katastroofiga.

20:01

"Kristo, hea vile on täna!" kostub publikust hüüe kui meeskonnad saabuvad teiseks poolajaks väljakule. Ootame väravaid!

19:50

See eest teistes mängudes sahisevad võrgud korralikult:
Infonet on Jõhvis ees 1:0, Paide ja Kalev on poolajaks löönud mõlemad ühe värava ja Tartu Tammeka on saamas korralikku sauna - 0:4 Sillamäele.

19:48

Mängu peakohtunik Kristo Tohver annab kolm ülilühikest viletortsu ja meeskonnad  lähevad puhkama. Esimese poolaja saab kokku võtta lühidalt: võitluslik aga tulemusetu.

19:46

Kuidas on aru saada, et väljas on palav? Karol Mets, kes mängib nägu kaitsva maskiga, lükkab selle iga kord oma laubale, kui pall on tema meeskonna käes ning siis kaitsetöö jaoks toob selle tagasi oma kohale.

19:40

Kohalikud fännid skandeerivad klubi nime, kui tegelikult peaks nende suus olema Stanislav Prinsi nimi. Väravavahi üks hea ja üks suurepärane tõrje Levadia meeste pealöökidele kindlustavad, et kui poolaja lõpuni on järgi veel seitse minutit, on seis jätkuvalt 0:0.

19:34

Eileõhtune äike ei olnud Tallinnas ka nii vali kui Flora viimane rünnak: Logua murdis hiilgava individuaalse mänguga karistusalla ja virutab terava nurga alt täiest jõust palli Smiškole kõhtu. Mitte sülle, kõhtu!

Logualt muidugi natukene kahtlane lõpplahendus, sest viiekastis olid ootamas nii Post kui Prosa.

19:26

http://www.youtube.com/watch?v=mgbU9FUN7BM

See on laul kollektiivilt Vanaviisi ja täpselt sedasi me ka siin jätkame: palli valdab rohkem Levadia, ohtikumad rünnakud on Floral.

Enam kui tuhandepealine publik aga sellest end heidutada ei lase ning kui mäng hetkel naudingut ei paku, tuntakse mõnu päikesest.

19:14

Flora fännid laulavad, taovad trummi, teevad tossu, aga miks? Mehed ja piigad, kulutage enerdiat ja atribuutikat siis, kui ka midagi toimub! Seni on mäng kulgenud põhiliselt keskväljavõitluse tähe all.

19:09

Esimesed viis minutit on kulgenud Levadia surve all, ent teravaima olukorra eest hoolitseb siiski Flora: paremal äärel mängiv Prosa saadab jooksma Posti, kelle söödumäng Beglarišviliga lõppeb karistusalas, ent viimane puude on Postil ebatäpne ja grusiini ei saa palli kätte

Loe rohkem