Jäähoki

TÄNA: Põnev jäähoki MM jätkub veerandfinaalidega (2)

LISA KOMMENTAAR

Inimene22. mai 2014, 16:34
Täna mina välismaalt, lõpetan tööandjaga töölepingu ja hakkan liikuma Toompeale!
Valitsus toetas kooseluseaduse eelnõu, kava kohaselt jõustub seadus 1. jaanuaril 2015.
Palvetada tuleb, sest paljude silmad on läinud maailma ahvatlustest pimedaks, usk on ülesehitatud surnud tegudele ja ollakse rõõmsad kui keegi tuleb ja tunnistab nartsissius palvetele saadud, vastuseid. Kristus lasi oma käed ristil naelutada! See aeg, kus Jumal kättpidi inimese Soodoma ja Gomorra linnast välja toob, on möödas. Tänane kristlaskond, kes heaolus istudes ja muretsedes oma koguduse ja enda heaolu eest (nartsissiuse armastus) "põleb" lõpuks sarnaselt Soodoma ja Gomorraga, sest tütreid "Lotti moodi" ja poegi ei ole vaja pakkuda need võtakse niisama ära. Vähe sellest, et võlgu võtmine ehk mammonaga lepingute sõlmimine on kristlaskonnas ja kogudustes vaikimisi heaks kiidetud ja isegi õigustust leitud, on ka homo propaganda rünnakutes kristlaskond üksikuteks häälteks kambrites jäänud. Kuid homopropaganda, mis on vallutanud täna Eesti inimest ja perekonda, kus pere isa ja ema võrdsustatakse "homodega" (pervertidega), tegelik homo ei vaja seadust, sest Agape armastus ei ole perverrsus. See tänane olukord saab saatma meie nelja põlvkonna tulevikku. Küsin endalt ja ka teistelt, et kas minu(sinu) praegune töö on seda väärt, et ma(sina) endale ja perele leiva lauale ja veel mingeid "vajaminevaid" asju lisaks saan(d), kuid lastele normaalset tulevikku ei suuda tagada! (Süüdistasin ka kunagi oma vanemaid mõtteliselt nooremas eas, et nad ei julgenud vastu seista nõukogude ideoloogiale). Nüüd on aeg meie käes võidelda oma laste tuleviku eest. Inimesed võiks oma mugavustsoonist välja tulla, ei piisa ainult allkirjadest ja interneti juttudest ning kantsli poole noogutavatest peadest, on vaja ohverdada enamat. Võtke eeskujuks Piiblist läbivalt usuisasid, mis hinda nad olid valmis maksma ja ka maksid koos Issandaga, selle kõige eest, mis me täna omame. Ja meie täna anname selle lihtsalt ära, sest: ma pean tööl käima, mul on palju ühiskondlike ülesandeid, ma olen oma töös aus kristlane, teenin ka kogudust jne. Need kõik on just kui "usu teod". Usk ilma tegudeta on surnud! Ma ei hakka Piibli kirjakohti siin esile tooma nii nagu on kombeks, sest kõik me tunneme Piiblit ja paljud oleme ka Kristusega tuttavad. Aga kas me ikka teeme usu tegusid? Või on meie usk ainult surnud tegudele sarnane? Nühime kirikus pinki ja mõtleme, mingi meeldiva ürituse, koosistumise ja väikese naljaga jutluse juures, et meelitame kedagi veel enda punti, tehes neid endi sarnaseks. - "Perversuste harrastajad oskavad inimesi paremini võrku meelitada äkki "õppime nendelt"!"
Kõigepealt katsuge läbi see sõnum ja langetage otsused, aga ärge jääge leigeks.
- Kaitskem tänast ajutist eluaset ka siin maapeal, et meid arvataks olema taevase igaviku eluaseme väärilised. Kui me täna ei hoia seda, mis meie kätte on usaldatud, kuidas meile saab usaldada midagi suuremat ja hinnalisemat. Kes on ustav pisimas, see on ustav ka paljus, ja kes on ülekohtune pisimas, see on ülekohtune ka paljus.
Mina isiklikult oleksin nõus päeva pealt tööst loobuma isegi, kui see peaks vastuollu minema tööandjaga, et kaitsta seda, kellesse Jumal usub - Inimest! 1Ms 5:2 Ta lõi tema meheks ja naiseks, ja ta õnnistas neid ning andis neile loomisepäeval nime: inimene.
AntsPomm22. mai 2014, 14:26
Ah et kella viiest jagab Prantsusmaa oma teami kaheks võis tuleb sisi väljakule Prantsusmaa 2 koondis?