Andres OperFoto: MATI HIIS
Jalgpall
26. mai 2014, 13:45

Kapten Klavan kutsub rahvast varakult Operi lahkumismängule: ta on legend ja tema viimane mäng väärib austust! (3)

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan paneb kõigile pealtvaatajatele südamele, et nad tuleksid täna A. Le Coq Arenal toimuvale Andres Operi lahkumismängule varakult kohale ja ostaksid pääsme eelmüügist.

"Mul on suur au ja privileeg kuuluda Andresega ühte meeskonda. Ta on legend ja tema viimane mäng väärib austust. Tegevused staadionil algavad täna juba 45 minutit enne avavilet, kui koondis alustab soojendust ja esineb ansambel. Mängueelne meeleolu loomine käib jalgpallikohtumise juurde,“ rääkis Klavan.

"Täname oma poolehoidjaid toetuse eest ja palun tehke oma plaanid selliselt, et jõuaksite kohale piisava ajavaruga,“ lisas koondise kapten. 

 A. Le Coq Arena avatakse publikule kell 18.00, mil algab muusikaprogramm. Orienteeruvalt kell 19.15 saabuvad koondised soojendusele ja alustab ansambel Apelsin. Kell 19.45 on mängueelne rivistus ja hümnide esitamine. Avavile antakse kell 20.00.

Staadionil on avatud toitluspunktid ning osta saab ka fännitooteid ja mängu kava, arveldamine toimub sularahas. Parkimine staadioni ümbruses on erilubadega, seega on mõistlik tulla matšile ühistranspordiga või jalgrattaga – avatud tasuta rattaparkla. Autoga saabujatel tuleb arvestada, et parkimiskoha leidmine võib võtta palju aega ning ümberkaudsetel tänavatel on liikumine piiratud, eriti arvestades Pärnu maantee remonti.

Staadionile sisenemiseks on tarvis läbida turvakontroll. Koju tuleb jätta oma söök ja jook ning endale ja teistele ohtlikud asjad.