Foto: Mati Hiis
Jalgpall
26. mai 2014, 21:53

FOTOD: Eesti jalgpallikoondis ei suutnud Operi lahkumismängus võitu võtta (8)

Eesti jalgpallikoondis pidas aasta esimese kodumängu, kui legendaarse ründaja Andres Operi karjääri viimases kohtumises võõrustati Gibraltari koondist. Kolm eelmist mängu võitnud Eesti läks kohtumist Ragnar Klavani esimese poolaja väravast juhtima, kuid teisel poolajal lubati skoorida ka vastastel ja kohtumine lõppeski 1:1 viigiga.
22:10

Juba neljapäeval kohtub Eesti Balti turniiril Lätiga - ehk siis tuleb ka võit! Kohtumiseni uutes ülekannetes!

21:57
ottjarvela

Eesti fännid saadavad Gibraltari aplausiga riietusruumi. Ilus žest!

21:55
ottjarvela

Ei mingit kahtlust, et 1:1 viik Gibraltariga on pettumus, aga mina jätan õhtu meelde ikkagi läbi Andres Operi pakutud ilusate hetkede.

21:53

Kohtumine on lõppenud 1:1 viigiga

21:52

Kohtumise üleminutitel võidab Liivak Eestile heast kohast karistuslöögi. Paraku meie vastavaid erialaspetsialiste nagu Vassiljevit, Kruglovi või Kinki erinevatel põhjustel väljakul ei ole ja nii läheb lööma Klavan. Kahjuks müüri.

21:46

Võitleme veel, viimased minutid jäänud!

21:43
21:42
Merili Luuk

Ligi 10 minutit on jäänud, et ühest nii ilusast sündmusest kui Andres Operi lahkumismäng ei jääks meenutama inetu viik, vaid ikka võit. No pressure, Frank, aga meie panused on sinul!

21:39

Selline on Itaalia jalgpall - näitab Frank Liivak, kes tormikiirusel jookseb Sander Posti läkitatud söödust saadud palliga värava poole. Löök!!! JA..... Ainult Jordan Perezi näpud suudavad selle palli liikumist peatada. Kahju, kahju!

21:31
ottjarvela

1:1. Gibraltar on korralik sats, kes hoolsalt Inglismaalt enda kodakondseks kvalifitseeruvad jalgpallurid üles otsinud. Tulemus on viisakas.

21:30

Ai-ai! Gibraltar viigistab 71. minutil mänguseisu!

21:25
Merili Luuk

Mäng on muutunud Eesti poolelt pea sama tuimasks kui mu varbad Eestimaa heitliku ilma käes. Sööduruumi nagu oleks, kuid peale lüüa ei raatsita. Samas 1:0 eduseis on olemas ning ehk nii ongi etem kokkumängu harjutada?

21:24
naksitrall

Operi poolt oleks olnud täna hea mäng kui oleks kõik oma võimalused ära realiseerida suutnud- olgem ausad- neid ikka oli. Edu ja jaksu edaspidises elus talle & kindlasti me ei unusta teda ja neid tähtsaid mänge kus ta värava/is kõmmutanud on!

21:23

Kommentaar Ott Järvelalt: Andres Oper - vau-efekti maaletooja

21:22

21:21

Üle pika aja näeb staadionil ka laineid! Ja uskuge või mitte, eestlased on isegi nõus täiega kaasa elama.

21:20

Milleks vaadata mängu, kui platsi kõrvale saabub Andres Oper??

Oper: "Väga meeldiv ja meeldejääv oli. Punkt jäi i-le panemata, aga mänguga jään rahule. Võimalusi ju suutsin tekitada. Kui aasta aega ei ole jalgaplliga tegelenud, siis.. Vaist oli olemas, aga oleks siin natukene.. Aga ei saa kurta. Ei tahtnud mõelda, et see on viimane, aga nii ta on. Kuskil on algus, kuskil on lõpp."

21:18

MIDA SÖÖTU?! Liivak saadab Klavani poole teele nii pika palli, et silm ka ei seleta. Klavan küll jõuab ning saadab kasti tsenderduse, aga gibraltarlane saab jala ette

21:15

Kas tõesti oli Eesti koondise rünnaku ülessaamisel ainsaks motivaatoriks Andres Oper? Mees on platsilt lahkunud ning värava ees ei suuda Post, Antonov ega Luts omavahel jagada, kes peale lööma peaks. Meenub kõnekäänd - ne rõba, ne mjaso.

21:15

Gibraltar on alustanud palju aktiivsemalt ning tekitanud seni kolm ohtlikku momenti, kuid õnneks korralikult löögile ei saada.

Loe rohkem