Jalgpall
26. mai 2014, 22:44

Debüüdi teinud Liivak: Löömata jäänud värav viib tuju alla! (7)

43. minutil vigastatud Enar Jäägeri asemele platsile jooksnud ning seejuures 17aastasena koondisedebüüdi teinud Frank Liivak tunnistas, et vahetus tuli liiga järsku ning närv ei kadunud niipea.

"Esimestel minutitel oli ikka närv sees, sest see vahetus tuli nii kiiresti ning ei saanud ette valmistada. Lõpupoole läks lihtsamaks juba," sõnas ta.

Vahetusest sekkununa tõi ta mängu särtsu juurde, supervõimalus leidis aset 77. minutil, kui pääses trahvikastist löögile, kuid väravavaht suutis siiski tõrjuda.

"Mul oli sajaprotsendiline võimalus, mille oleks pidanud sisse lööma. Sain värava alt löögile. Eks see praegu viib natuke tuju alla. Järgnevate väravate jaoks peab kindlasti tööd tegema. Kindlasti ei olnud see minu poolt parim mäng, eks teistes mängudes pean end rohkem tõestama," ütles ta. 

Napolis mängiv noorpallur tõdes, et vanemad koondisekaaslased võtsid ta hästi vastu. "Kõik olid minu jaoks sümboolselt hästi lahked ning toetavad. Alguses natuke mõtlesin, et mis ja kuidas saab, aga vastuvõtt oli väga positiivne."

Ka publiku toetus oli talle maruline. "Väga meeldiv aplaus oli, võttis südame soojaks."