Eesti jalgpallifännid saabusid LiepajasseFoto: Aldo Luud
Jalgpall
29. mai 2014, 18:22

LÕBUS VIDEO ja GALERII: õige vutifänn lendab koondist toetama ka Soomest

Kuigi Liepaja on Lätis tuntud kui 'linn kust algas laul', siis Eesti jalgpallikoondise poolehoidjad tuletasid lõunanaabritele kähku meelde, kes see õige laulurahvas on: Jalgpallihaigla fännirühm polnud veel bussistki maha jõudnud kui juba võeti üles viisijupp "Heia, Eesti!"

Tänasele kohtumisele Lätiga on kokku oodata paarisadat Eesti jalgpallifänni, kes on viitsinud ette võtta ligi kuuesajakilomeetrise reisi. Õhtuleht võttis poole viie paiku vastu kell üheksa sõitu alustanud FC Flora poolehoidjad ning Jalgpallihaigla patsiendid.

"Ma olen ainuke tola, kes nendega sõidab," naeris florakaid sõidutanud bussijuht Ants, kes rääkis reisist, et tehti vaid kaks peatust: suitsupaus Iklas ning Soomes töötavate kalevipoegade pealevõtt Riia lennujaamas.

Et sõit vältas ligi seitse tundi, tuli meelelahutus igal reisijal ise kaasa võtta. Suurema osa fännide jaoks tähendas see õlut või kahtekümmend nelja. Õnneks oli aga enamus jalgpallisõpru Liepajasse jõudes piisavalt adekvaatsed, et õhtul Eestile kaasa elada ning järgmisel päeval mängust ka midagi mäletada.