Eesti jalgpallikoondise fännid on Liepajas kohal.Foto: ALDO LUUD
Jalgpall
29. mai 2014, 22:23

KAHJU: Eesti kaotas Balti turniiri poolfinaalis Lätile penaltitega (9)

Eesti jalgpallikoondis kaotas Liepajas mängitud Balti turniiri poolfinaalis pärast 0:0 lõppenud normaalaega Lätile penaltitega 2:4. Eesti poolt eksisid Martin Vunk ja Karol Mets. Läti kohtub laupäeval finaalis Leeduga, Eesti pronksikohtumises Soomega.
22:25
martkase

Kõik Eesti penaltid olid kehvad. Penalt lüüakse enesekindlusega üles või alla nurka. Rootslasel puudub enesekindlus. Nagu ka alluvatel.

22:20

Karol Mets kõmmutab posti ning Aleksejs Višnakovs lööb palli võrku ning penaltiseeria 4:2 Lätile.

22:19

Olegs Laizans viib Läti 2:1 ette, aga Ken Kallaste viigistab 2:2-le. Aleksandrs Fertovs aga ei eksi ja seis 3:2 Lätile. Kaks lööki mõlemal veel.

22:17

Konstantin Vassiljev lööb 1:0, Arturs Zjuzins teeb 1:1, Martin Vunk lööb tõrjesse...

22:16
ottjarvela

60% penaltiseeriatest lõppevad löömist alustava meeskonna võiduga. See on fakt.

22:15

Penaltid algavad!

22:12

NORMAALAEG LÄBI! Eesti ja Läti väravate löömisega hakkama ei saanud ja Balti turniiri poolfinaali võitja selgub penaltiseerias!

22:10
ottjarvela

Eesti on mõlemad senised penaltiseeriad kaotanud (1994 Soomele, 2003 Taile). Mõlemal puhul jäi mäng 0:0 viiki. 3 ei tohi kohtu seadus olla.

22:08

88. minut käib ja Karol Mets teeb vastasele erakordselt nahaalse vea, mille eest saab ta kohtunikult kollase kaardi ja peatreener Magnus Pehrssonilt kiita, sest see oli viga, mis oli vaja iga hinna eest teha.

22:02

Eesti on teise poolaja jooksul teinud kaks vahetust - Ilja Antonovit asendas Martin Vunk ning Enar Jäägerile andis puhkust Ken Kallaste

21:56

Mänguepisood esimesest poolajast.

21:55
Viljar Voog, Liepaja

Daamid ja härrad, Kamsil oli just mängu kõige parem võimalus ja seda 80-protsendilist šanssi pidime me ootama 75 minutit.

21:54

Eesti väga hea võimalus! 75. minutil leiab Konstantin Vassiljevi läbisööt Gert Kamsi, kes pääseb Šveitis kõrgliigas mängiva Läti väravavahi Andris Vaninsiga üks-ühele. Duellis jääb aga peale lätlane. Seis ikka 0:0.

21:51

70 minutit mängitud ja seis on jätkuvalt 0:0. Võimalusi ja korralikke rünnakuid on olnud mõlemal meeskonnal, aga midagi säravat, sellist, mis ka homme hommikul meeles oleks ja ohkama paneks, siiski mitte. Kui normaalaeg lõpeb viigiga, selgub võitja penaltiseerias.

21:36
Viljar Voog, Liepaja

Teie, kes te oma mugavates tugitoolides külma õlleklaasi taga mängu vaatate, tundke hetkeks kaasa ka vaestele ajakirjanikele, kes sündmused teieni toovad - temperatuur Liepajas on langenud ühekohalise numbrini ning kangemaks on muutunud nii minu sõrmed kui ka mängijate jalad.

21:29
one_nil_up

50mins - 1st chance of the 2nd half falls to @kajbumba as a low Kovalovs drive is well saved by Pareiko, Latvia have started well

21:27

Eesti teeb poolajal kaks vahetust. Keskkaitses asendab Taavi Rähni Alo Bärengrub ja poolkaitses Sander Purit Siim Luts. Nii Rähn kui ka Puri mängisid esmaspäeval Gibraltari vastu 90 minutit. Vahetuste põhjuseid tasub otsida ka sellest faktist.

21:12
Viljar Voog, Liepaja

Läti fännid liiguvad poolajaks puhvetisse ja mul on sügavaid kahtlusi, kas osad neist sealt üldse tagasigi tulevad. Eesti poolehoidjad on aga kavalamad: otse nende tribüüni kõrval on eraldi müügilett ning mõned mehed pole 45 minutit sealt sentimeetritki liikunud.

21:10

Esimene poolaeg lõppenud, seis 0:0. Balti turniiri teises poolfinaalis lähevad Läti ja Eesti vaheajale väravateta. Parim võimalus avanes poolaja lõpu eel Lätil, aga mängupilt oli üldjoontes võrdne. Eesti kaotas vigastuse tõttu Sergei Zenjovi.

21:08

Läti värav lähedal! Avapoolaja esimesel üleminutil teenis Läti nurgalöögi, mida pääses ohtlikult jätkama ründaja Edgars Gauracs, kellelöögi suutis Pareiko aga tõrjuda.

Loe rohkem