Jalgpall

KAHJU: Eesti kaotas Balti turniiri poolfinaalis Lätile penaltitega (9)

LISA KOMMENTAAR

punakuub30. mai 2014, 01:09
eesti jalgpall? see on natuke rohkem kui jalaga palli lüüa. unustage ära see et eesti võidab. keda? isegi mingilt fääri saarelt on kaotus toodud. mingid amatöörid kes käivad korra nädalas palli tagumas teevad riigi rahvusmeeskonnale ära? midagi on ikka mäda selles jalgpallis. pole treenerit, pole mängijaid ja pole ka tulemust. mängu minnakse nagu sunnitööle ei kirge, ei tahtmist ega julgust mängida. ainult mingi totaalne häving ja meeletu kaitse. kus on rünnak? väravad? pole ja ei tulegi kui minnakse mängima ainult kaitses ja siis kogemata mingi vasturünnak. palli suudetakse ainult kaks kolm korda lüüa ja pallikaotus. heal juhul suudab väravavaht ainukesena palli toimetada vastase mängupoolele. mõtetuuuuu.
Marko30. mai 2014, 00:55
Eesti jalgpall on rahvuslik häbi - nii oli, on ja jääb ...
goalpecker30. mai 2014, 00:16
Ok. Võõral väljakul. Vaenlase tribüünide ja kohtuniku kurja pilgu all. Siiski 0:0 viik.
Aga mis järgnes penaltiseerias on täielik ulme. Sisse sai löödud siis 2 väravat. Vassiljevi soorituse puhul poleks vastaste kollkipper oimugi liigutama, sest löök oleks tulnud täpselt naeratava väravavahi rinnale värava keskel. Ka 2. eduka pealelöögi sihiks oli tabada lihtsalt väravat. Ja kuhu siis ikka parem sihtida kui otse keskele. Hea, et lätlaste väravavaht, lollike, eest ära hüppas.
Seevastu Pareikol õnnestus vältida kõiki lõunanaabrite pallipuuteid 11meetri punktist! Tase omaette.
Kui koondise vennad ei oska penalteid lüüa siis tuleb vaadata täpselt peeglisse. Mehed, seda ei saa teie eest ära teha ei treener, ei publik, ei vastased!
Hämmastav, et veel ei teadnud.
Eeet veel ka seda. Penalti löömine algab omaenese peast!
Jössip 29. mai 2014, 23:06
ei saa pealkirjast aru.
Kahju: Eesti kaotas ... bla bla
Kahju muidugi, aga seda teame ilma kirjutamata ... või mis?
29. mai 2014, 22:28
Ega need karikad ei loe.Oleme arenenud kõvasti aastatega ja küll tulevad ka karikad.Võiksime olla vähe kindlamad mängus ja asi korras.
irw29. mai 2014, 23:12
seni kuni puujalgadega mängida tuleb ning kallasted ja gams-id veel väljakul on siis pole küll vaja kahju karjuda - loogiline tulem. las pusivad pealegi - ega need kotid kedagi häirigi, fhännid lihtsalt priiksuvad. mingit em juttu pole mõtet suhu võttagi , islandilt tuleb 4-0
29. mai 2014, 21:33
jalgpall on parem kui sex. om küll öiged sanad.
sass29. mai 2014, 19:28
Mitu karikat üldse Eesti auhinnakapis on? 2?
piis29. mai 2014, 21:42
pigem on küsimus see, kas see üldse eksisteerib