Balti fänniturniirFoto: Aldo Luud
Jalgpall
30. mai 2014, 21:52

GALERII: Eesti sai Balti fänniturniiril Lätilt ja Soomelt saunad (2)

Samal ajal kui Eesti jalgpallikoondis puhkas ja valmistus homseks Balti turniiri matšiks Soomega pidasid fännid maha omavahelise võistluse. Loodetavasti läheb tõsistel vutimeestel homme paremini, sest sinisärkide poolehoidjad kaotasid nii lätlastele kui soomlastele.

Tavaväljakust poole väiksema vutiplatsi peal peetud turniir algas resultatiivselt, kui soomlased tabasid juba lahtilöögil Läti väravavahi ringi uitamas ning avasid matši esimesel sekundil väravatearve.

20-minutiliste poolaegadega peetud matšid lõppesid samuti resultatiivselt, kui kolmanda mängu viimastel sekunditel panid meie lõunanaabrid Eesti mängija tsenderdusele jala vahele ning pall lõpetas lätlaste väravavõrgus.

Kes ja kui palju vahepeal täpselt väravaid oli löönud, ei lugenud keegi. Teada on vaid, et lätlaste omavärav oli Eesti fännikoondise turniiri ainsaks tabamuseks ning et omavahelises kohtumises olid soomlased resultatiivsemad kui lätlased ehk poolehoidjate turniiri esikoht kuulus meie põhja-, teine lõunanaabritele. Alles kolmandana tulid eestlased, kelle initsiatiivil fänniturniiri üldse mängiti ning leedukad ei vaevunud kohalegi ilmuma.