Gert Jõeäär.Foto: Stanislav Moškov
Jalgrattasport
31. mai 2014, 18:25

Võidule lähedal olnud Jõeäär: puudu jäi jõust ja õnnest (2)

Tour of Estonia teisel etapil napilt võidust ilma jäänud Gert Jõeäär ütles pärast võistlust, et esikoht oli lähedal, aga päris lõpuni vastu ei pidanud.

Jõeäär rebis 9. ringil koos poolaka Adrian Kurekiga ülejäänutest lahti ja duo püüti kinni alles finišijoonel. Kurek suutis siiski esimesena lõpetada, eelmise aasta üldvõitja Jõeäär piirdus kolmanda kohaga.

"Puudu jäi jõust ja veidi õnnest ka, tegime poolakaga väga hästi tööd. Lõpus olin tema taga, aga 300 meetrit enne lõppu vaatasin taha ja nägin, et punt tuleb väga ruttu lähemale, pidin lõpuspurti alustama," selgitas Jõeäär osustavaid sündmusi.

"Kahjuks polnud nii palju jõudu, et lõpuni vastu peaks, aga kokkuvõttes peab rahule jääma. Vorm nii hea nagu eelmisel aastal ikkagi polnud," tunnistas ta.

Kuuenda koha saanud Martin Laas, kes jäi eile kukkumise tõttu viimaste sekka, sõnas, et täna oli parem päev. "Jäin vähemalt püsti, seegi hästi. Tundus, et Gerdile oli seis väga hea, kahjuks saadi ta kätte. Grupifinišiks pandi nii nagu eile minu jaoks rong käima, veidi hiljaks see jäi, aga enam-vähem tuleb rahul olla."