Hetkel peab Cristiano Ronaldo jagama kaaslastele õpetussõnu vahetusmeestepingiltFoto: PATRICIA DE MELO MOREIRA
MM 2014
1. juuni 2014, 19:22

KARM: Ronaldo ei pruugi MMiks terveks saada (2)

Portugali jalgpallikoondise kapten Cristiano Ronaldo on jätkuval kimpus põlvevigastusega ning halvimal juhul võib ta Brasiilias toimuvast MM-finaalturniirist hoopis kõrvale jääda.

Vigastus on Ronaldot vaevanud juba paar viimast kuud ning Meistrite liiga finaal - kus Ronaldo lõi lisaajal Madridi Reali neljanda värava - olevat asja veelgi hullemaks teinud. Nii on Hispaania meedia andmetel Ronaldo vasakus põlves tõsine põletik ning valitseb reaalne oht, et Ronaldo MMiks ei tervene.

Portugali koondise peatreener Paulo Bento loodab siiski, et superstaar saab koondisega liituda, kuid on valmis ka selleks, et 15. juunil ehk viimasel võimalikul päeval tuleb paluda FIFAlt luba vigastatud Ronaldo mõne uue mängija vastu välja vahetada.

"Me pole seadnud Cristianole mingeid tähtaegu, millal ta peaks väljakule naasma," kinnitas Bento. "Hetkel on kõige olulisem, et mängija tervise eest kantaks hoolt. Me peame lubama tal puhata. FIFA reeglid lubavad meil kuni 15. juunini koosseisus vigastuse tõttu muudatusi teha."

Eile kohtus Portugal kontrollmängus Kreekaga ning Ronaldo puudumine paistis selgelt välja - meeskonnal nappis ründefaasis teravust ning kohtumine lõppes 0:0 viigiga.