Spordivaria

Homme esitletakse Bernatski komisjoni aruannet (8)

LISA KOMMENTAAR

....3. juuni 2014, 11:02
On ainult üks tsiviliseeritud käitumisskeem: süüdistus->kindel ja ümberlükkamatu tõestus->kohus->süüdlaste karistamine vastavalt kehtivale seadusandlusele. Meil: avalik väljapressimine ammu aegunud kaheldavatest väidetavatest tehingutest, mida ei saa tõestada, nagu ei saa ka analüüsidega tõestada dopingutarvitamist. Ja siis pool aastat niisama sahistamist ja vahutamist. Arenenud spordimaailmas ei ole doping juhusliku aine apteegist ostmine ja suvaliselt sissesüstimine, vaid tegu on järjepideva ja hoolikalt jälgitud pikema protsessiga, kus tehakse hulgaliselt analüüse ja peetakse hoolikat treeningpäevikut koos tulemuste analüüsiga, tegeleb sellega terve meeskond. Meil: väljapressija sahistab, et tahtis saada sportlaselt jalgratast, et ise kasvuhormoone enda peal testida. Testida - mida ja mismoodi?!? Lasteaed, mitte kõrgharitud erialaspetsialistid! Näis, mida siis see komisjon avalikustab....
oh2. juuni 2014, 19:19
ei ole üldse enam põnev, asi ammu hapuks läinud.
totu2. juuni 2014, 18:14
Pool aastakest möödunud....Selle perioodiga jõuab ilusasti kõik komakesed õieti sättida,kõik vigurid sobilikult õgvendada,ka salmikesed pähe tuupida,mida siis lugejatele vaikse ohke ja rõõmsa naeratusega siivsalt esitada etlemise korras Tip-top.
tolmuimeja2. juuni 2014, 17:04
Ilma kohtuliku uurimiseta pole võimalik midagi tõestada. Ainuke lootus on sellel, et ehk tuleb mõnel asjaosalisel meeleparandamise hoog peale aga see on vähetõenäoline.
Ah-ha-haaaaaaaa!2. juuni 2014, 16:13
Üks udujutt ja muud ei midagi. Port on koos oma uurimisrühmaga täielikult läbikukkunud!! Oi seda lōugade laiutamist kui lugu alguse sai ja kui Andrusega olid probleemid ja kui Kristinaga olid. Nüüd kui kuldid rukkis mök-mök!!!
kui Peeter Mardna2. juuni 2014, 15:58
oli komisjonis, siis võib arvata , milline on aruanne: meie sportlased on syytud kui inglid ja Bernatski valetab. See on lihtsalt P. Mardna stiil, seda esiteks ja teiseks: oma pojukesel Mihklil ka mingi roll selles loos.
ghfh2. juuni 2014, 15:28
no norra bank avas preemiaarve ...
ghfh2. juuni 2014, 15:28
no norra bank avas preemiaarve ...