Doping

SÄH SULLE! Komisjoni raport: Bernatski väited ei leidnud ümberlükkamist ega kinnitamist (15)

LISA KOMMENTAAR

FSB (KGB) laimamisoperatsioon on lõppenud3. juuni 2014, 19:50
Töölised saavad igaüks 10000 rutsi ja lootuse uueks palgatööks fasistide laimamisel.
üleüldise rahu nimel3. juuni 2014, 19:23
Port Aalid3. juuni 2014, 19:15
MHH3. juuni 2014, 17:45
Bernatski, Karpa-Anvelt ja Port on nüüd küll õnnetud, et nii lahja lõpp nende jaoks on, aga muidugi, talvel said palju tähelepanu ja Anveldi mamma jäi küll preemiast ilma, aga eks mingi papp ikka kukkus.
kus suitsu, seal tuld3. juuni 2014, 17:39
ei leitud kinnitust? ega kui ei taheta leida, siis ei leita jah. olled ja veerpalud aga naudivad edasi kõrgeid kohti? alatu neist, aga no palju loota, et kapist välja tuleksid, liiga suured rahad mängus ju. pealegi nad ju ilmselt ka muud ei oska, elustandard langeks košmaarselt.
raivo3. juuni 2014, 17:36
ju läksid niidid liiga kõrgele.sama räpane,kui on meie poliitika, on ka eesti sport.
UFO3. juuni 2014, 17:22
Komision täidab ülesannet , mis talle on pandud. Kas UFO'd on olemas?
Tulemus!3. juuni 2014, 16:58
Ootused nagu Šotsi eel ja tulemus nagu Šotsi järel. Nagu Eestis ikka palju kära mitte millestki!
....3. juuni 2014, 16:44
No nii - ja saimegi teada seda, mida ammugi teadsime! Et vaid vahutatakse ja mitte midagi ei ole tõendada võimalik, peale selle, et pokkerivana sai hulga kuulsust, ajakirjanik honorari ja meie saime teada, et on selline pokkerivana, kes oma Itaalias elava kasutütre jaoks avalikult raha välja pressib, sest ta ise on oma rikka elu maha prassinud! Ja et vahearuanne, mida juba eilsest suurelt avalikustada lubati, osutuski vaid tühjadeks sõnadeks, millel sisu ei ole! Ja kuna seal aruandes pole ka nimesid, ei saa ka kaudselt süüdistatavad seda edasi kaevata. Tuleb oodata pärisaruannet. Mida siis tehakse samamoodi mittemillegi alusel ja pool aastat jutti? Lasteaia tase! Või - tõekomisjoni....
Aga need, keda on varasemalt avalikult üles puua soovitud, nimeliselt - nendel on nüüd alus kohtuasju algatada, sest selgunud on, et neid ongi laimatud! Sest selge on see, et ühegi sportlase vastu ei ole mitte ühtki reaalset tõendit. Edu! Oma materiaalset seisu on võimalik mitmel sporditegelasel parandada, kui panna kohtu kaudu maksma Bernatski (kelle võlg sellega suureneks), Port ja siseministri abikaasa proua Anvelt. (ja ma ei poolda dopingusporti, kuid soovin, et doping oleks üheselt ja ühtmoodi teaduslikult tõendatav konkreetsete tunnustatud analüüside alusel)
Jass3. juuni 2014, 16:40
Tulemused kuudepikkuse pädeva töö järel seega põhjapanevad! Lärmi oli, juttu ja põnevust ka. Resultaat siiski lahjavõitu seekord. Ilusat suve!
Jaaaah!3. juuni 2014, 16:35
Mida oligi arvata, et puhas Pordi edevus ja muud ei midagi! Sai pool aastat eetriaega ja muud ei midagi!!!!