Doping

Kristjan Port: Bernatski väiteid pole ümber lükatud, komisjonil oli probleeme inimeste koostööga (15)

LISA KOMMENTAAR

zeus4. juuni 2014, 06:55
Aga jalgratta kiivrid pähe,muidu ei tea-mis juhtub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juba jälle4. juuni 2014, 01:16
on Rask sattunud "kaalukeeleks" mõningaste reformiärakonna rahastajate protsessil.
Sry, aga ei usu seda 10milj dollari afääri segatud isikut.
Maffia3. juuni 2014, 23:53
Eestis valitsed vist lausa riiklik dopingumaffia, sellepärast meil kaugemale ei jõutagi.
nimi nipitiri3. juuni 2014, 22:34
minuarust on Port ainuõige mees kes ajab õiget asja ja ei valeta .
Alar13. juuni 2014, 21:42
Pordil on ilmselgelt mingid isiklikud huvid mängus. Võtame näiteks tema sõnad:"Sportlased oleks saanud oma nimed puhtaks pesta"????? Aga kes peale kahtlaselt tegutseva paari Port-Bernadski nende nimesid üldse määrinud 0n? Peale nende kahe lurjuse MITTE KEEGI! Port tõestagu kõigepealt midagi ja alles siis andku võimalus "nimed puhtaks pesta"!
pordid ja kärt anveltid3. juuni 2014, 21:23
tuleks selle laimukampaania eest kohtusse anda.
suva vene tömbi lämina peale selline skandaal üles keerutada on sügavalt idiootlik ja sportlaste suhtes ebaõiglane.eesti spordi suhtes ebaõiglane.fsb käppa kahtlustan ka mina.
nördimapanev3. juuni 2014, 20:41
Olen ikka arvamusel,et paljudel kommentaatoritel on haige lalin,eriti 19.32. Midagi pole teha,kui arusaamist pole kuskilt võtta. Aga ehk ajapikku aru saate,mida te suust välja olete ajanud. Või on see asjatu lootus,et te puhast ja ausat sporti austate.
on ikka 3. juuni 2014, 20:29
naiivne arusaamine, et inimesed tulevad ja aitavad Pordil nende elu hävitada! Tule mõistusele!
ega herr Port3. juuni 2014, 19:49
ometi matsidele alla vanduda saa,elupäevad ees,viha sees..... küll tema õigus võidab
....3. juuni 2014, 19:32
täiesti haige lalin, et ei tehtud koostööd! Milles? Selles, mida ei suudetud ei tõestada ega ümber lükata? Ehk sportlased teadsid, missuguste tegelastega on tegu ja hoidsid targu eemale... Nimetatud väljapressijast pokkerimängija ei tegutse miskipärast enam spordiarstina, kuigi võiks diplomi järgi olla kõrgepalgaline spetsialist, ometigi on ta interneti andmeil hoopis raamatupidamisteenuseid osutava firma omanik. Ja kohtulikult karistatud suurvõlgnik. Varasemas kommentaariumis keegi teadis sahistada, et mehel olla ka mingi vaimse tervise diagnoos. Hakata aru andma selliste asjade puhul kellegi väljaöeldu kohta - sama oleks siis ka luua komisjone, kus arutataks seda, mida naised saunas rääkisid ja siis ohkida, et - näh, ei tuldudki komisjoni ette end süüdi tunnistama, sest naised ju ometigi saunas rääkisid! Targad inimesed ei teeks üleriigilist mitmekuulist nõiajahti selle alusel, mida - naised saunas räägivad, uurimiskomisjonidest rääkimata.... Aga - ju see kuulsusjanu on nii magus, et vaja ka selliste asjadega püünele tikkuda. Ja nüüdki - avaldati ju vaid nn.vahearuanne, kus polnud nagu mitte midagi, sest kõik avalikustatakse lõplikus aruandes. Ometigi tunnistatakse, et midagi ei olegi tegelikult teada saadud. Pool aastat plära vaid! Ja seda soovitakse veel jätkata, kuigi on ammu teada, et pole põhjust! Kas kunagi jõuab ka laimajate karistamisteni? Kas kellegi soojad kohad ei peaks nüüd hakkama vabanema? Kuidas suhtub sellisesse asja meie siseminister?
Kaotatud mäng3. juuni 2014, 21:20
Prowa siseminister algatas asja.
3. juuni 2014, 19:22
Kõik pidi ju kiiresti kiiresti selguma ja nüüd pole komisjonil mingit otsust.Igal inimesel on asjast oma arvamus ilma selle,tuleb välja.mõtetu komisjonita.Ne poiman,ne vor.Kus need Veerpalu Torino süüd tõestavad analüüsid on,mis pidid ju kohe peale olümpiat tulema?Enneaegset kisa palju aga villa netu.Nüüd arvake ise.
Milleks üldse tegeleda kremli laimukampaaniate võimendamisega3. juuni 2014, 19:01
Tõestamata laimujuttude levitamine peaks olema kriminaalkuritegu. Port on turumuttide ja FSB superstaar.
miks Kremli palk peaks olema, mees na aus3. juuni 2014, 19:53
ja vihkab eesti sportalsi ...aga eesti msportlased ei ole seni veel seganud mitte ainumat venelast.
Sõbrad Norrast on tagajalgadel ja hüsteerias,nende omad siinsete seltsimeeste seas teevad selgeks,et eestlased on nende medalid varastanud ning üle löönud.
TO:miks Kremli palk peaks olema, mees na aus / 19:53, 3. juuni 20144. juuni 2014, 06:30
Oo, Lavrenti! Tiblakommentaator ja Putini rippmunn taas platsis! Kas Savika riist puhtaks imetud, tibla?