Ujumine

Jana Kolukanova - Eesti ujuja, kes viidi USA presidendi vastuvõtule uhke eralennukiga (21)

LISA KOMMENTAAR

Andu11. juuni 2014, 15:34
Janale palju edu edaspidiseks! Tubli!
Paha Lugu toetuseks6. juuni 2014, 07:51
Asi ikka väga kummaline. Minu eilne kommentaar PAHA LUGU toetuseks on kadunud ja just nüüd teine, mis oli palju lühem, aga mõte sama, on ka kadunud.
Jana jutt ja teiste süüdistamine on täielik vale. Miks keegi ei kontrolli kasvõi mõnda väidet? Miks lubatakse mustata inimesi alusetult? Jana oli väga, väga raske iseloomuga, ilmselt on praegugi, kui sellist jama ikka suust välja ajab.
Miks ei lastud tugevamate eelujumisse? Sest võistlustele ülesandmine hilines. Reeglid kehtivad kõigile samad. Mis ta arvas, et tuleb ja kõik kummardavad.
Palun taastage kõik kommentaarid. Peaks ju 26 neid olema. Kes ja mille alusel neid ebasobivaks määrab? Nime ümber solvangud on pigem sellised.
Paha Lugu toetuseks6. juuni 2014, 07:41
Huvitav, huvitav, ka minu kommentaar on kustutatud. Miks küll need kommentaarid, kus Janat tegelikku palet kirjeldatakse, ära kustutatakse. Miks keegi ei kontrolli Jana toodud väidete tõepärasust kasvõi mõnelt teme trennikaaslaselt? Teda ei lastud eelujumisesse tugevamatega - aga kõigile kehtivad ju ühed reeglid. Kui tema ülesandmine hilines, siis üldse tore, et võistlema lubati.
Aga kommentaarid võika ikka tagasi panna.
paha lugu5. juuni 2014, 21:58
Täiesti piinlik lugu, Õhtuleht, kes on kustutanud minu eilse kommentaari. Aga kuidas on lood Eesti Vabariigi põhiseadusega § 40, mis sätestab, et igaühel on südametunnistuse-, usu- ja mõttevabadus. Eesti riik ju demokaartlik riik, kas pole? Ma teen sellest ikka loogilised järeldused - selle inetrvjuuga seotud inimestele ei meeldi kuulata tõtt! Häbi Õhtuleht, häbi Jana! Olen väga pettunud...
Kiku5. juuni 2014, 19:14
Tserp, lõpeta kommentaaride kustutamine. Ma saan aru, et sul on vaja oma armukest kaitsta kuid siiski arvan, et igalühel on õigus oma arvamusele.
endine5. juuni 2014, 13:05
aeg edasi...5. juuni 2014, 11:41
... seda rohkem tundub mulle, et enamik siia vaesusse elama jäänud kaasmaalasi ja eriti just eestlasi on ikka täiega värdjad. No ei saa ilma irisemiseta ja kadeduseta. Meie juhid on tolgused, meie ajakirjandus on paras pask ja meie riik on iseseisev umbes 3% või midagi sellist.
Terve talupojamõistus on lahkunud koos edukate ja arukatega välismaale. Nagu ka Jana.
eestisse on jäänud... mhmmm.. eestlased... ja tulemas on grillihooaeg:) teine eestlane kadakamarjamarinaadis ja peale joome ku.st nimega Saku Originaal...
Janale jõudu ja Õhtulehele jõudu sest just ÕL on viimane leht mis julgeb veel kirjutada asjadest nagu nad on. Loodame, et Luige omandisse minek seda tendentsi ei lõpeta!
tüüpilised...4. juuni 2014, 15:55
...eestlased jälle siin kommenteerimas - vinguviiul täiel rinnal hüürgamas. Piinlik on olla eestlane kui loed neid kommentaare. Jaanipäev tulemas - pange end põlema, väiksed ja vaesed kurat teab mis haiguse käes vaevlevad kadedusest pakatavad kaasmaalased. Ise ei suuda, ise ei oska, ise ei taha ainult teiste suunas näpuga näitamine ja parastamine normiks.
kass4. juuni 2014, 15:02
Mis teil kõigil viga on...küll ei sobi vene perekonnanimi,siis ei sobi et kakskeelsest perest,siis at Ameerikas...ärge irisege...tehke järgi või ostke ära...teie kõigi viga ongi VINGUV ÕELUS....ärge nutke taga seda mida teil pole vaid rõõmustage selle üle mis teil on...nii väike rahvas peaks iga vähegi silmapaistvama sportlase,teadlase,näitleja võikirjaniku üle õnnest lakke hüppama...on ta siis kasvõi kohalik hiinlane....Edu sulle Jana...ma tean kui raske on olla sportlane...
TL4. juuni 2014, 14:27
Kolukanova on eesti-vene perekonnast, ema eestlane, isa venelane. Kui ta ise end eestlaseks peab, siis ei tohiks teised midagi kobiseda.
Õhtulehe kohta4. juuni 2014, 14:05
ebatavaliselt normaalne lugu.
mis mõttes4. juuni 2014, 12:00
ta eestlanna on?eesti kodakondsusega venelane,ei mingitpidi eestlane.
venelased ja ameerika-kes neid suudaks lahuta'.seal neile meeldib.aga tore on.positiivne.
oeh4. juuni 2014, 16:21
Ema on eestlane, kas see ei tee temast siis eestlast?
Asjatundja4. juuni 2014, 11:50
Eks see Eesti ujumine jah ole sjuke, et igaüks ajab oma asja. Aga tubli naine!
just4. juuni 2014, 11:48
järgmine kunde savikale,lasnamäel avatakse uus saun ja juhataja just puudus,no kohe kergem hingata,juba kanditaat olemas
Ei see tundub olevat kandieit hoopis mitte taat4. juuni 2014, 12:10
Aga uhke eralennuk - vot eeto daa!
mina4. juuni 2014, 11:31
Mis krdi inimesed siin kommenteerivad? Uskumatu! Jälle mingid ajuhiiglased on kellegi käest käskusid saanud?
oi aegu ammuseid4. juuni 2014, 11:00
Ilma venelaste ja neegriteta oleks Eesti sport mittmel alal üsna kahvatu. Ka Yana Toom on seda ära märkinud, küll veidi teises kontekstis.
tegelikult selle koleda perenime4. juuni 2014, 10:27
pärast tuleks korralikult sõimata ja siis üle Peipsi saata.
Sportlane ka veel,otsekui poleks nimest piisama. Meie, eestlased, vihkame iga sportlast.
Tiuks4. juuni 2014, 09:56
Tubli...kuid ei saa mitte olla naermata inimeste silmakirjalikkust.Naisterahval on ju vene nimi aga jutt on, et eestlane. Niisiis ole sa või Tsing Pang Pong, kui kuulus oled, siis oled oma :D
Kui sama nimeline oleks mingi jamaga hakkama saanud, siis võin kihla vedada, et eestlane tema kohta poleks kirjutatud.
Igatahes tubli on ta sellest hoolimata mis rahvusest ta tegelikult on.
RP4. juuni 2014, 08:36
Tubli tüdruk ja niisuguseid koormusi taluda on uskumatu minu jaoks.Õnne edaspidiseks!