Doping

Kristjan Port: Bernatski dopinguväited pole ümber lükatud (14)

LISA KOMMENTAAR

Doping29. august 2014, 02:48
Port on üks haige inimene nagugi Bernatski... Mõlemad kuuluvad hulumaja.... Lõpp
maamiis4. juuni 2014, 21:32
No mis vahe on Pordil ja kanal: kana enne muneb ja siis kaagutab, Port ei mune ja kaagutab kogu aeg... Nojah, kukk pole küll kunagi munenud ega saagi sellega hakkama.
arvamus4. juuni 2014, 15:22
Kui mingi õigustühine komisjon toob oma raportis välja nimed, kes nende arvates kasutasid dopingut, võivad asjad küll jõuda kohtuni välja!
....4. juuni 2014, 11:12
ahah, et kui ei suudetud sõnu ümber lükata, siis ongi nagu tõestatud, et midagi on juhtunud? Esimest korda kuulsin sellisest Pordist kohalikust veidrast "uhvo-seriaalist", vist oli selle pealkirjaks IT-planeet. Või midagi taolist. Äkki usub Port ka selliseid uhvosid, esines ta ju uhvofilmis? Kui iga "naised saunas rääkisid" jutt saaks mitmekuulise komisjoni uurimaks, kas naised saunas ikka tõesti midagi rääkisid, saaks Eestis kaotada tööpuuduse hetkega! Jutt, millele ei suudeta mitme kuu jooksul leida mingitki tõestust, ei olegi jutt, mis vääriks ümberlükkamist! Vanasti nimetasid eestlased sellist asja laimuks, mõnes kohas on selline asi kohtulikult karistatav. Kuidas suhtub sellesse meie siseminister, et tema abikaasa on otseselt seotud ja honoreeritud laimu levitamise eest? Muide - vaid mõned sajandid on sellest möödas, kui vaid jutu alusel poodi inimesi.... Kas inkvisiitorid on tagasi? Meenutame siis taaskord klassikuid: Nobody expects the Spanish Inquisition https://www.youtube.com/watch?v=Tym0MObFpTI
lugeja4. juuni 2014, 10:46
On olnud lugeda küll,et ka praegu eestlased dopingutega vahele jäänud. Ei imesta,et ka varasemalt sellega tegeldudu! Muidugi pole ju ükski sportlane Bernatskilt ,,saadu,, kohta avaldust või tõestust kirjutanud-rääkinud,kõik nagu omavaheline tehing mida on mõlemal poolel raske tõestada. Paistab,et igal sportlasel oli võimalus selliseid aineid osta ja seepärast ei imesta,et ka meie sportlased on dopingut kasutanud!
....4. juuni 2014, 11:22
ühekordne dopingaine kasutamine on tavainimese jaoks pigem ravimi tarvitamine, mitte sporditulemuse parandamine! Profisport ei tegele niisama lollustega ja juhuslike suvaliste ainetega. Sportliku tulemuse parandamiseks ei piisa juhuslikust dopingust, see peab olema süsteemne ja kontrollitud tegevus, koos korraliku treeningpäeviku ja korduvate analüüsidega, lisaks siis ka samal ajal soorituse muutuse jälgimine. Kui too endine spordiarst sellega oli tegelemas, oleks ta pidanud esitama sellise tegevuse kohta käivad dokumendid, mitte suvalist pangaülekande koopiat ja vana ravimipakendit. Tema käsutuses oleks pidanud olema arvukalt vereanalüüside tulemusi jms. See, et midagi sellist tal olla ei saagi, näitas juba see seik, mida meedias kajastati - et ta oli lootnud saada sportlaselt jalgratast, et siis ise enda peal kasvuhormooni testida! See näitab, et tegu on tühja jutuga, sest arstina ei ole tal vaja midagi juhuslikult endal testida (olemata regulaarselt treeniv sportlane!), need testid on meditsiinis juba ammu tehtud ja ilmselt ka vastavas erialakirjanduses avaldatud. Sest kõik dopingained on algselt välja töötatud ravimiteks, mitte spordisoorituste parandamiseks!
Alar14. juuni 2014, 10:37
Mina jään oma arvamusele kindlaks:
Pordil on ilmselgelt mingid isiklikud huvid mängus. Võtame näiteks tema sõnad:"Sportlased oleks saanud oma nimed puhtaks pesta"????? Aga kes peale kahtlaselt tegutseva paari Port-Bernadski nende nimesid üldse määrinud 0n? Peale nende kahe lurjuse MITTE KEEGI! Port tõestagu kõigepealt midagi ja alles siis andku võimalus "nimed puhtaks pesta"!
to imelik suhtumine4. juuni 2014, 10:12
Saame muidugi aru, et tema töö. Aga iga tööd saab ja peab tegema nii, et alusetult ei laima ja kuulujuttudel põhinevalt ei võta sõna. Ma usun, et rõhuv osa inimestest on dopingu vastu ja selle poolt, et valemängijad paljastada. Aga seda ainult nii, et on vettpidavad tõendid. Kui neid ei ole, siis tuleb ka Pordi sugusel mehel ennast sundida suu kinni hoidma ja mitte ajama mingit täielikku paska stiilis "ei suutnud küll tõendada, aga asjad ikka kahtlased jne jne". See ei ole üldse objektiivne ja on täiesti kallutatud suhtumine. Port ei suuda või pigem ei taha aru saada, et kui ei ole tõendeid, siis inimene ei ole süüdi. Nii lihtne see ongi. Või muidu on mentaliteet, et Port on püha isa, kelle sõnal ja arvamusel on tõendi jõud ja miski muu ei loe. Aga ei ole nii. Port on üks inimene kõigi teiste hulgast, kes paraku ei suuda sellega leppida.
Teadja4. juuni 2014, 09:47
Kui seal nimekirjas oli kasvõi üks süütu inimene, siis juba tegi see nõiajaht rohkem kahju kui kasu. Süüdistajal peavad olema vettpidavad tõendid, mitte nii, et viskad sitta üles ja siis süüdistatav peab tõestama, et tal ei ole sellega midagi pistmist. Dopingutarvitamisele loomulikult olen vastu, aga kas see nõiajaht nii nüüd peab käima...
Pole ümber lükatud, et Kristajn Port on FSB (KGB enne) palgaline laimaja ja täidab Kremli4. juuni 2014, 09:28
ülesandeid. Ideoloogiline terrorism ja diversioon saab Kremlilt aastas miljoneid ja koolitatud laimajate ja valesüüdistajate armee on väga suur.
imelik suhtumine4. juuni 2014, 09:24
Kas te tõesti aru ei saa,et see ongi Pordi töö. Igas tsiviliseeritud riigis,kus sporti tehakse on sarnased tänamatud,aga väga vajalikud ametid olemas.Kas tõesti tahate,et sport muutuks ebaausaks? Kas tõesti tahate,et spordis võidavad need,kes rohkem kemikaale suudavad sisse panna või ausad,puhta treeninguga saavutatud tulemused? Sarnasel kohal on just hr. Port näidanud end väga kompetentse ja mitte manipuleeritava inimesena.
V maamiis4. juuni 2014, 09:09
Hr.Port-Kas tõesti pakub rahuldust vanas ja haisvas,psühhopaadi poolt ülespuhutud sõnnikuhunnikus tuhnida,kus ise ka ei tea kes või kus tegelikult haiseb,ainult ,et endale jääb kindlasti hais juurde!!
Tore küll4. juuni 2014, 08:22
Kiivikas tore hinnaguandja küll???!!!???
[email protected]4. juuni 2014, 08:03
Port on täiesti kivistunud vaadetega mees, talle viirastuvad aina dopingud. Ei ole ümber lükatud aga ei ole ka tõestatud.Väga kibestunud inimene.