Michael Schumacher Foto: TONY GENTILE
Auto-Moto uudised
4. juuni 2014, 15:23

Kaks kuud vaikimist: endine F1 arst kardab, et Schumacheri kohta enam häid uudiseid ei tule (10)

Detsembri lõpust saadik Grenoble'i haiglas koomas viibiva vormelilegendi Michael Schumacheri tervisliku seisundi kohta pole kahe kuu jooksul värsket infot jagatud, mistõttu sarja endine arst Gary Hartstein kardab, et isegi kui uued sõnumid millalgi peaksid tulema, positiivsed need enam ei ole.

Kaks kuud tagasi andis Schumacheri mänedžer Sabine Kehm teada, et Schumacheri äratamisprotsessis on olnud positiivseid arenguid ning on olnud hetki, mil vormeliäss on olnud teadvusel ja ärkvel. Paraku pole pärast seda enam ühtki ametlikku avaldust tehtud.

"Ma kardan (kuid tegelikult olen ma selles kindel), et me ei kuule Michaeli kohta enam kunagi ühtegi head uudist," ütles Hartstein intevjuus The Telegraphile välja karmi tõe. "Hetkel ma juba kardaksin, kui näeksin, et perekond on välja saatnud pressiteate."

"Ma ei suuda ette kujutada ühtegi võimalikku põhjust, miks Michaeli kaaskond ei ütleks fännidele, kui tema seisukorras on toimunud mõned märkimisväärselt head arengud."

Harsteiniga nõustus ka mainekas F1 ajakirjanik Roger Benoit, kelle arvates on asjaolu, et Grenoble'i haigla ja Schumacheri perekond vaikivad, vägagi paljuütlev.

"Kõik on väga mures. Grenoble ja perekond on nädalaid vaikinud. Miks?" küsis ta reooriliselt.

Michael Schumacher sai tõsiseid peavigastusi, kui kukkus möödunud aasta 29. detsembril Prantsusmaal suusatades peaga vastu kivi.