Eesti koondise legendaarne fänn Martin "Zurawski" Kasesalu.Foto: Erakogu
Jalgpall
5. juuni 2014, 00:47

Eesti algkoosseis!

GALERII: Eesti kaotas Islandile õnnetust penaltist 0:1 (8)

Eesti jalgpallikoondis mängis Islandi meeskonnaga kui võrdne võrdsega, ent lati tabamiste ning üks-ühele olukordade luhtamise tõttu tuli siiski vastu võtta 0:1 kaotust Karol Metsa äraantud penaltist.
00:16
HenriAnier

Congratz to my brother for making debut for Estonian National Team! #ReallyProud #WellDone http://t.co/sCUYgljMbA

00:13
ottjarvela

Island - Eesti 1:0. Kaotada pole kunagi tore, aga käimasoleva maavõistluste seeria vaieldamatult positiivseim esitus.

00:12

Toome teile esimesel võimalusel peatreeneri kommentaarid. Seniks aga, head ööd!

00:09

Ja need kolm minutit, lisaks veel ka kolm üleminutit, saavad otsa nigu naksti! 0:1 kaotus Eestile ja kui peatreener Pehrsson seadis tänase matši eesmärgiks mängupildi paranemise, siis sellega sadi ka hakkama. Ometi oleme me jätkuvalt viimase nelja mänguga löönud vaid ühe värava. Murekoht!

Eks näis, mis juhtub laupäeval tadžikkide vastu!

00:02

Hannes Anier saab kirja oma koondisedebüüdi, Antonov pingile, kolm minutit veel!

00:00

Vahetuste mittetegemise pahupool on vigastusteohu suurenemine: Teniste vastu tehakse viga ning tohter Rõivassepp peab ta hüppeliigesele külma peale laskma.

23:58

Ja viimane vahetus islandlastele: Pálsson teeb debüüdi, staar Sigurðsson pingile.

23:57

Pehrsson peab oma sõna. Kui ta eile ütles, et põhimehed mängivad niikaua kui jaksavad, siis nüüd käib juba 83. mänguminut ning jätkuvalt on ta teinud ühe sunnitud vahetuse. Mehed platsil on juba natukene väsinud, ent kui see aitab sügisel, anname praegu andeks.

23:51

Luts eskib ka jalgpalli ühe esimese reegli vastu kui annab palli audiks vastasele ja siis visatakse see temast kohe ka mööda. Mida minut edasi, sesga rohkem kokku Islandi kaitseliin end tõmbab ja lootus, et Eesti suudab siit viigistada, väheneb.

23:48

Eesti koondiselt sunnitud vahetus: Henrik Ojamaa lahkub longates (Hea küll, tal pole ka jalgpallisaabast ühes jalas, aga natukene sai ta haiget ka) ja Siim Luts tuleb mängu.

23:46

Jalgpalli mängitakse ka mujal maailmas ning vast kõige märkimisväärsem tulemus tuleb meieni Veronast, kus ITAALIA mängib 1:1 viiki LUKSEMBURGIGA. Meeskond, kes peab veidi enam kui nädala pärast pusima hakkama Uruguai ja Inglismaaga ei saa jagu Euroopa kääbusestki.

23:42

Islandlastel kasvab süües isu: kaks ründavat vahetust, Björnsson ja Baldvinsson sisse, Hallfreðsson ja Gíslason puhkama.

23:37

23:35

Eesti lipp ei ole pärast kaotusseisu jäämist pooles mastis ja üks rünnak järgneb teisele. Parim võimalus on Vassiljevil: Kallaste annab äärelt söödu karistusala joonele, mille Saag läbi laseb ja Kostja kütab peale, ent kaitsja blokeerib nurgalöögiks. Sealt tulemus null.

23:32
ottjarvela

Penalti tõestas, miks Karol Metsale sobib pigem kaitsva poolkaitsja, mitte keskkaitsja positsioon. Kõva kooliraha. Õnneks mitte valikmängus.

23:30

Penalti põhjustamises saab näpuga näidata Karol Metsa peale - noormees koperdas kahekesi karistusalas olles islandlase väljasirutatud jala otsa ja kuna pall oli vastasel, näitas kohtunik penaltipunktile. Kurb aga pidulik, kogemustega teenitud penalti!

23:29

Pareiko ei suuda tõrjuda Sigþórssoni lööki ja Island läheb mängu 1:0 juhtima.

23:28

Penalti Islandile

23:27
Viljar Voog

23:26

Oi pele (Pele?), kuidas Konstantin Vassiljev täna söödab!

Diagonaalsööt leiab sööstva Kallaste, kes lööb palli uue väravavahi sülle ning tagasipõrkanud pallile sööstev Antonov ei saa mööda kolmest kaitsjast, kes tühja väravasuud valvavad. Kui Kostja nüüd veel ka löögile saaks, oleks Islandiga kööga!

Loe rohkem