Spordivaria

Nurmsalu teatas loobumisest, judokatel pole raha OM-punktide püüdmiseks ja võrkpalluritel Euroopa liigaks

Kohatise kullasära varjupool – Eesti sport jääb üha õhemaks (15)

LISA KOMMENTAAR

troll6. juuni 2014, 21:35
Betooni raha jagub, kuid treenimiseks mitte. Hüppemägi ja suusastaadion tehti, kuid treeninguteks enam raha pole. Teisalt on selge, et profisportaseks saavadki vaid väga vähesed. Profisportlase pidamine on luksus. Kahjuks on kogu maailm profispordi hetkel kaldu, ilmselt see muutub.
imelik6. juuni 2014, 15:23
Riik soosib pudeliga tänaval ringikondamist, vähendab korrakaitsjate arvu. Spordis pole raha kellelegi peale ametnike armee. Künname üles osa eestist ja ehitame suure raudtee mis saab olema kogu eesti rahvale üks suur maksukohustus, ja mida eestlased tegelikult ei vaja. Kes seda jama korraldab ???
nii6. juuni 2014, 14:53
Eestlased võivad tippujõuda : tõstmises, kümmnevõistluses, maadluses, kahevõistluses, pikematel distansidel suustamises. vehklemises, kergejõustiku heite ja tõuke alades. Võib-olla mõni üksik üritaja ka mujalt. Ülejäänud spordiala eestlastele üldisespildis ei sobi. Raha kulutada pole oluliselt mõtet.
matialtlati6. juuni 2014, 20:36
Düsgraafias ka ikka.
Keegi6. juuni 2014, 12:49
Kui raha ei ole koondise vajalikuks ettevalmistamiseks, siis pole vaja ka taotleda mitte mingisuguseid finaalturniire. Meie spordijuhid on nagu mingid konnad mätta otsas, igaüks krooksub oma poole. Ja tulemus on iga aastaga üha hullem. Riigil on sellest savi ja räägib, et peab ainult laste- ja noortesporti toetama. Samas, kui profisport maha tappa, siis palju neid noori edaspidi peale hakkab tulema? mis on nende motivatsioon iga päev trenni teha, kui nad näevad, mis toimub ja milline on nende tulevikuperspektiiv?
Ville Arike6. juuni 2014, 11:42
Tegelikult taotles võrkpalliliit juunioride EMi ka põhjusel, et selle läbiviimine oli meeste EM-finaalturniiri saamisele kandideerimise eelduseks. Eesti ja Soome lootsid saada 2015. aasta meeste EMi, kuid see anti siiski mujale.
Edevus6. juuni 2014, 10:45
Edevusest viiakse Eestis läbi mitmeid rahvusvahelisi võistlusi, millele kulutatakse niigi nappivaid vahendeid.No milleks on meil vajalik kulutada veerand miljonit juunioride EM korraldamiseks, kui see raha oleks vajalik rakendada õppe - treeningtööks ? Otepääl plaanitakse MK etapi korraldamisega jälle tohutu laks maksumaksja raha võõraste vastuvõtuks kulutada. Haiged inimesed, kes hetke edevuse nimel ennast telepildis nähes või VIP telgis kohvi juues, ei anna endale aru, et tegelikult kulutavad meie sportlestele ette nähtud raha tühja või siis rikaste riikide sportlaste, esindajate ümmardamiseks.
tony6. juuni 2014, 13:54
kahjuks on sul 100% õigus
nii peabki6. juuni 2014, 10:37
pole enam ammugi riiki,ainult veel paberi peal,milleks veel see sport,kellele ...
njah6. juuni 2014, 10:26
See, et meil tulevad medalivõitjaid, on inimeste enda fanaatiline soov, aga kui medal on tulnud, siis on hea lilledega vastu küll minna ja fotoaparaadid sähvivad
mida jahuda...6. juuni 2014, 10:03
Meil on vist kombeks, et iga tsunft kisub enda poole, andekat ei märgata, vaid poputatakse OMA. See on ju selge, et väikesearvulise rahva hulgas ei saa olla igal alal tipptegijat. Rõhk tuleks panna lastespordile ja kasvatada üles uus tugev põlvkond. Kui vundament ja katus on mäda, ei aita seinte lappimine- alustada tuleb uue vundamendi ehitamisega.
Suretage välja maaelu!6. juuni 2014, 09:24
Ja sureb ka eesti sport!
Värske lüpsi piim,kodu kartul ja oma lihakamakakas ,värske õhk ja maa töö!
Vot see annab rammu ja teeb mehed tugevaks!
Praegu on ju võetud ära lastel lapsepõlv!
Eel koolid ,arvuti kursused,kooli katsed !
Ats6. juuni 2014, 08:50
Ligi ja IRL i kutsikad on eesti elukutselise spordi hävitanud.
Häbiväärne tegu6. juuni 2014, 07:55
Kõige hullem, et Eesti VÕIMUKLIKI laostav rahaga laristamine. Hea näide on pidevalt Paeti RAHAKÜLVANGUD LENNUKILT, kui kusagil käib ja lipitseda ning head kommionu mängida tahab. Selle asemel võiks toetada kiratsevat SPORTI, kuigi ANSIP KUULUTAS, et SPORT POLE RIIGI ASI. Et nii on AINULT TOTALITAARSETES RIIKIDES. Aga mees pole üldse Maailmaspordiga kursis. Tegelikult pole kaugeltki nii. Sellega taheti ainult õigustada oma võimukliki laristamisi.
Siit järeldus!6. juuni 2014, 07:40
Eestis tegeletakse vōi täpsemalt tahetakse tegeleda liiga paljude aladega tipptasemel!! Ja siin oleme tulemuse juures raha kōigile napib. Aga EOK presidendi valivad alaliidud, igaühel üks hääl, püüa sa kedagi sellest piskustki ilma jätta! Paradoks aga selline on reaalsus. Ning hullemaks järjest läheb. Tipp kallimaks , meie vaesemaks. Ja ei aita see sadam ja muud ka . Kaob kui tilk merre!!