Magnus PehrssonFoto: ALDO LUUD
Jalgpall
6. juuni 2014, 16:42

Magnus Pehrsson: Ojamaa Tadžikistani vastu ei mängi

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson kinnitas enne viimast kodumängu Tadžikistani vastu, et kohtuumisest jääb eemale ründaja Henrik Ojamaa. Vigastus häirib ka teist ründajat Tarmo Kinki. 

Kolmapäeval kohtumises Islandiga välja vahetatud Henrik Ojamaa vigastas varvast ning käis täna arstide juures. "See ei olnud löök, vaid jalalabal tekkis ärritus. Ma ei tea, mida arstid täpselt ütlesid, kuid kahjuks ei ole ta homseks mänguks koosseisus," sõnas Pehrsson. 

Pisivigastus on häirimas ka Tarmo Kinki."Teda peame tänasel treeningul jälgima. Eks näis, kas ta on võimeline endast maksimumi andma. Ta on kerge kahtluse all, aga loodetavasti saame teda kasutada."

Peatreener lubas, et mängupilt peaks sarnanema kolmapäevaga.  "Nagu nägite, kaitsesime 4-4-2 formatsioonis ja ründasime 3-5-2. Alguspunkt saab olema sama. Nii me mängime, aga kõik sõltub sellest, kuidas Tadžikistan vastab," ütles ta ning lisas, et Aasia riigi kohta ei teata muud, kui et nad on väga motiveeritud. 

Pehrsson kinnitas, et poolajal tehakse üks vahetus, kindlasti saab platsile ka rohkem mängijaid kui viimati Reyjkavikis.

"Arvan, et teeme lõpus rohkem vahetus. Mõned mängijad, kes pole üldse mängida saanud, näiteks Rimo Hunt ja Sergei Mošnikov, neile tahame rohkem mänguaega anda. Loodan, et ehitame mängu nagu Islandi vastu, mis oli mitmest küljest väga hea."