Rimo HuntFoto: ÕHTULEHT.EE
Jalgpall
6. juuni 2014, 15:52

Rimo Hunt: Kasahstanis löödud väravad annavad kindlust juurde!

Eesti meeste jalgpallikoondis sai sõpruskohtumise eel Tadžikistaniga ründejõudu juurde, täienedes Kasahstani klubis väravasoonele sattunud Rimo Hundiga.

"Koondisemängude jaoks peab alati olema kõrgelt motiveeritud. Ei saa olla nii, et tuled koondisemängule ja võtad seda 80% lõdvana, läheme anname 110% ja vaatame, mis saab," sõnas ta. 

Veebruaris Kaisari klubiga lepingu sõlminud Hunt lõi Kasahstanis viis väravat.  "Lõpuks tulid need väravad ka ära ja veel olulised väravad. See annab kindlust kindlasti juurde, loodetavasti tuleb nüüd lisa!" rõõmustas ründaja.

"Tervis on mul korras, maist 1.juunini oli meil aga päris palju mänge, pärast seda pole saanud end väga liigutada. Muidu peaks olema kõik väga hea," kinnitas ta, et on mänguks valmis. 

Eesti koondis pole viimasel ajal aga ründetäpsusega hiilanud, Hundi arvates mängib siin rolli ka õnnejumalanna. "Ma ei ole küll kõiki mänge käinud, sest kaugel Kasahhimaal olid ajaliselt tingitud probleemid, siis olid ülekannetega jamad. Aga natuke on ikka õnne vaja ka teinekord, võimalusi oli. Ühel päeval läheb ühel, teisel päeval teised sisse"