Roman ŠirokovFoto: Sergey Ponomarev
MM 2014
6. juuni 2014, 22:19

Venemaa jalgpallikoondise kapten jääb MMist eemale (2)

Vigastatud mängijate nimekiri täieneb nädal enne MMi algust veelgi, nüüd on audis Venemaa jalgpallikoondise kapten, poolkaitsja Roman Širokov. Venemaa võitis tänases kontrollkohtumises aga Marokot 2:0. 

Peterburi Zeniidis laenul olev 32-aastane Širokov oli Achilleuse kõõluse tõttu võistluspausil juba 26. aprillist, kuid arstid andsid talle lootust MMiks terveks saada. Nüüd ootab meest aga Soomes operatsioon ning vigastuspaus venib oodatust pikemaks. 

""Širokov mängib meie meeskonnas olulist rolli, kuid nüüd on teistel meestel võimalus näidata, mida nad oskavad," sõnas koondise peatreener Fabio Capello. "See on lahenduseks parim stsenaarium."

Širokovit asendab alles mais koondises debüteerinud 21-aastane Pavel Mogilevets, kes mängib Kaasani Rubis. Ühtlasi tõuseb ta noorimaks Vene koondislaseks MMil. 

"Sõidame Brasiiliasse hea tujuga. Ma olen kindel oma mängijates. Kolmes sõprusmängus oleme läinud teravamaks ja mängijad on saavutanud parema teineteisemõistmise," sõnas Capello. Täna võideti Marokot 2:0. 

Venemaa mängib MMil H-alagrupis Lõuna-Korea, Belgia ja Alžeeriaga. Avamängus 16. juunil kohtutakse Lõuna-Koreaga.