Rahe katkestas Belgia ja Tuneesia mänguFoto: LAURENT DUBRULE
MM 2014
8. juuni 2014, 11:13

Looduse vingerpussid: Halb ilm katkestas kaks ettevalmistusmängu ühel õhtul

Eile õhtul aset leidnud kaks ettevalmistusmängu tuli katkestada, sest ilmastikuolud ei võimaldanud edasi mängida. Inglismaa ja Hondurase mängu takistas äike, Belgia ja Tuneesia mäng jäi pooleni golfipalli suuruste raheterade tõttu. Mõlemad mängud mängiti hiljem siiski lõpuni.

Miamis toimunud Inglismaa ja Hondurase mäng hilines äikese tõttu pool tundi. Inglased Hondurase vastu 0:0 viigist paremat teha ei suutnud. Pärast mängu kritiseeris Inglismaa kapten Steven Gerrard vilepartiid ning tunnistas, et on vaid puhas õnn, et meeskond pääses sellest mängust vigastusteta. Gerrardi pahameele põhjuseks on kolm olukorda, kus Hondurase mängijad ohtlikult mängisid ja mängu lõpuks vaid ühe punase kaardi teenisid. 

Brüsselis peetud Belgia ja Tuneesia vaheline sõpruskohtumine jäi aga pooleni 24. minutil, kui taevast hakkas alla sadama suuri raheterasid. Rahe lõppedes mäng jätkus ning Belgia saavutas Tuneesia üle 1:0 võidu. 

Teistes eilsetes sõpruskohtumistes ilm vingerpusse ei mänginud. Buenos Aireses peetud Sloveenia ja Argentiina vahelise mängu võitis Messi ja Alvareze abiga Argentiina 2:0. Hispaania võitis El Salvadori samuti 2:0.