Spordiblogi

Ville Arike | Jalgpallist – kõik pole veel lootusetu! (2)

LISA KOMMENTAAR

Populaarsus on võrreldav tavalisest vedelema supiga.16. juuni 2014, 17:37
Kõik saavad söögikausi, aga supp on kui lahja lürr. See, et jalka on populaarne, see on hea, aga meie väikeriigil pole seal õnneks kohta. Meil ei jagu platsile lihtsalt "hulle/fänne", muidu oleks ka meil laamendamist tänavatel ja baarides. Jumal tänatud, et see nii ka jääb, sest rahvast on vähe, kinral talv mõjutab samuti (ühte karvast mehikest isegi suvel vestiga liikuma). Samas oleme samuti populaarsete hulgas... Lahjemat suppi lürpimas.
njh9. juuni 2014, 20:35
Lisan veel, et koondises on uut mängupilti väga rakse juurutada, kuna mängijad tulevad vaid korraks kokku ning kohe ka mängima. Klubis olevad trennid on tunduvalt spetsiifilisemad.
Kallaste on näidanud tõesti sümpaatset mängu, loodan, et leiab välismaalt mõne kllubi üsna pea.
Teisena tooks välja meie lühikese pingi. Meil ei ole lihtsalt sellist rikast valikut, kui keegi põhivend on vigastusega väljas, on see kohe suur löök. Tasemevahe tuleb ikka sisse. Selles mõttes pole Eesti veel õiget mängu veel saanudki mängida, kuna mängijad olid kõik siin 5 mängu peale ära jaotatud ja paljud üldse vigased.
Kolmandaks, võrrelda kossu satsi jõudmist EM-le Eesti jalka koondise pääsuga EM-le on natuke kohatu. Konkurentsi tihedusest vaadatuna ei saa neid võrrelda. Jalgpall on ikka Euroopas ülimalt populaarne ning kui me kuulume siin tugevate hulka, siis saame ka õelda, et oleme ühed maailma parimad. Tase on jalgpallis ikka väga ühtlaselt kõrge, mida kossu kohta õelda ei saa.