Kanada GPFoto: AFP/Scanpix
Vormel 1
8. juuni 2014, 23:31

VIDEO ja GALERII: vrakke igale maitsele ehk Kanada GP (2)

Montreali tänavaringrajal sõidetud vormel 1 sarja seitsmes etapp lõppes Red Bulli austraallasest piloodi Daniel Ricciardo võiduga. Kuigi legendaarne Meistrite sein täna uut ohvrit ei nõudnud, nägi hirmsaid avariisid nii võistluse esimesel kui ka viimasel ringil.

Kuigi finišijoone ületasid lõpuks vaid tosin pilooti, olid vaid neli kümnest katkestamisest seotud avariidega. Esimesel ringil said omavahel kokku Marussia piloodid ning Monacos esimesed punktid teeninud meeskonna võistlus oli läbi juba enne kui see korralikult alatagi sai.

Pärast tehnilisi probleeme, mis sundisid katkestama mõlemad Caterhamid, Lotused, Lewis Hamiltoni ning Daniil Kvjati, oli käes Felipe Massa „tähetund". Poodiumikohta jahtinud Williamsi piloot ületas viimase ringi eel finišijoone ning pani oma parema esiratta kokku Sergio Perezi vasaku tagumisega. Mõlemad masinad lendasid hirmsal kiirusel barjääridesse, ent õnneks jäid mõlemad piloodid terveks.

Võit oli Red Bulli meeskonna jaoks igatahes väga positiivne emotsioon, eriti arvestades, et järgmine GP peetakse kahe nädala pärast nende koduses Austrias Red Bull Ringil.