Jalgpalliliidu president Aivar Pohlak tadžikkide kingitud uhke vammusega.Foto: Arno Saar
Jalgpall
10. juuni 2014, 07:00

Kas tadžikkide uhke vammus tõrjub lambavesti? (2)

Kui Siim Luts ja Hannes Anier said laupäevase Eesti – Tadžikistan jalgpallimängu tulemusel rikkamaks koondisekarjääri esimese värava ning Artur Pikk koondisedebüüdi, siis Aivar Pohlak uhke Tadžikistani rahvariiete komplekti (vammus ja müts) võrra.

Mida vutiliidu president nendega nüüd ette võtab? Kas Eestimaa lambad saavad veidi aega rahulikumalt hingata ja ei pea kartma, et neist Pohlaku vest saab?

"Tegelikult on lammastega tõsine probleem. Kui mu praegust vesti vaadata, siis see on ikka suhteliselt päevinäinud. Ja uut vesti ei ole, sest lambad ei anna end kätte. Mu abikaasa üritas Kihnu saarelt uut vesti hankida, aga ei õnnestunud. Ju said tadžikid asjast aru ja tõid mulle selle rüü," viskas Pohlak vastuseks veidi villast.

Aga tõsiselt rääkides, mis tadžikkide kingitud uhkest vammusest ja mütsist nüüd saab? "Tõesti ei tea, mida ma peale hakkan. Mul ei ole suveniiriletti, aga pean nüüd ilmselt mannekeeni hankima," sõnas Pohlak ja lisas tõsinedes: "Nali naljaks, aga vestiga on mul tõesti probleem."