NeymarFoto: STRINGER/BRAZIL
MM 2014
10. juuni 2014, 15:59

Neymar hirmutas vigastusega, Suarez kahtleb Inglismaa vastu mängimises (2)

Neljapäeval toimuva MM-i avamängu eel tekitas hirmu Brasiilia enda staar Neymar, kes kukkus esmaspäevasel treeningul ning hoidis kinni paremast pahkluust. Samal ajal on Uruguay Luis Suarez tunnistanud, et kahtleb oma valmiduses mängida Inglismaa vastu. 

Esmaspäeval aset leidnud treeningul kukkus Brasiilia ründaja Neymar ja korraks tundus, et mees on ennast vigastanud, sest hoidis oma paremast jalast kinni. Brasiilia fännide õnneks siiski midagi hullu lahti polnud ning Neymar mängis peale pausi edasi. Aasta alguses oli mängumees samuti hädas parema jala pahkluuga, mis ta neljaks nädalaks Barcelona ridadest kõrvale jättis.

Inglismaa kapten Steven Gerrard tegi eile ainult vääikese koormusega treeningu, sesst mehel on väidetavalt kerge kubeme venitus. Inglased on vaikselt alustanud ka eelmisel nädalal vigastada saanud Alex Oxlade-Chamberlaini treeningutesse lülitamist.

Uruguay ründaja Luis Suarez aga tunnistab, et tema kõrvale jäämine mängust Inglismaaga on rohkem kui tõenäoline. Suarez, kes sai eelmisel kuul treeningul vigastada, käis 22. mail põlvelõikusel.