Inglismaa koondise peatreener Roy Hodgson Foto: EDDIE KEOGH
MM 2014
10. juuni 2014, 17:58

Inglismaa peatreener: Oleme paremas seisus kui kaks aastat tagasi

Inglismaa jalgpallikoondise peatreener Roy Hodgson sõnas pressikonverentsil, et meeskond on paremas vormis kui enne veerandfinaalis lõppenud EMi.

"Oleme töötanud kaks aastat ning me mõistame üksteist paremini. Loodetavasti oleme paremas seisus kui toona, kuid teod on need, mis loevad," sõnas ta.

Inglismaa mängib väga kõvas D-alagrupis Uruguai, Kostariika ja Itaaliaga. Esimesena tulebki murule astuda 15. juunil Itaalia vastu. Keda tuleks itaallastest enim karta?

"Seda peaks küsima Prandellilt (Itaalia koondise peatreenerilt). Ma ei suuda ette kujutada, mida tema oma mängijatele ütleb. See on päris normaalne, et inimesed keskenduvad Andrea Pirlole, aga neil on teisigi tähelepanuväärseid mängijaid. Me ei saa keskenduda vaid ühele pallurile, sest tema eeskond ei sõltu samuti vaid ühest mängijast."

Peatreener loodab, et vigastada saanud Alex Oxlade-Chamberlain liitub koondisega mänguks Uruguai vastu. Samuti tõrjus ta kuulujutte nagu oleks Steven Gerrard vigastatud. "Alex jookseb juba päris hästi ja kiiresti ning me loodame tema kiirele paranemisele."

1994. aastal Šveitsi MM-koondist tüürinud Hodgson lükkas ka ümber väited nagu inglastele ei meeldiks Manaus (loe: vihmametsade kaitsealal ehk niiskes ja palavas) mängida. "Me ei ole kaevanud Manaus ega Brasiilias mängimise üle. Ma olen enam kui rõõmus, et olen taaskord MMiks tagasi. Ootame seda väga ja mängime ükskõik, millises meile antud linnas."