Tallinna Flora peatreener Norbert Hurt.Foto: fcflora.ee
Jalgpall
10. juuni 2014, 21:19

Norbert Hurt: See, kuidas rahvas väravale reageeris, oli vapustav! (1)

1:0 Nõmme Kaljut võitnud Tallinna Flora peatreener Norbert Hurt sõnas peale kohtumist, et võidu tõi meeskonna ühtsus. „Taktikalised nüansid toimisid, nad mängisid ühtsemalt kui varem.“

Flora võitis Kaljut viimati Meistriliigas eelmisel aastal aprillikuus. Hurda sõnul oli võit nii suure rahvahulga kui 2500 pealtvaatajat, neist paljud lapsed, eriti magus, „See, kuidas rahvas väravale reageeris, oli vapustav. See näitab, et teeme tööd õiges suunas ning edasi läheb ehk lihtsamalt."

Kuigi momente oli mõlemal, avati väravaarve Irakli Logua poolt alles 78. minutil. "Ega see väravate löömine polegi ju nii lihtne, "muigas Hurt. "Kuid neil kõigil on väsimus sees, pikk laager seljataga, mängutunnetuse kättesaamine võttis neil aega."

Flora võitles ka kohe mängu alguses kadudega, kui vigastuspausilt naasnud Kevin Aloe rohkem kui 15 minutit mängida ei suutnud. „Ta pole siiski täielikult tervenenud. Karta on, et tema võistluspaus venib pikemaks," sõnas Hurt. 

Edasisteks mängudeks on vaja piisav puhkus. „Peamine eesmärk on taastumine. Mängijad vajavad puhkust ning ma saan sellest väga hästi aru. Tähtis on Flora rütmi tagasisaamine,“ tõdes peatreener.