Alo BärengrubFoto: TAIRO LUTTER
Jalgpall
10. juuni 2014, 21:33

Alo Bärengrub: Eks ma tunnen väravas suurt süüd (1)

Tallinna Florale 0:1 alistunud Nõmme Kalju kaitsja Alo Bärengrub sõnas peale kohtumist, et 78. minutil löödud väravas oli süüdi tema. "Otsustavaks sai siiski minu valesööt keskel. Sellest tuli kiirrünnak, mille nad lahendasid väravaks."

"Eks ma ise tunnen suurt süüd muidugi, selline see kaitsja roll on, üks eksimus ja karistatakse ära. Elu läheb edasi, midagi ei ole teha, siin tuleb jõudu leida," tõdes ta.

Kuigi Hidetoshi Wakuil oli kaks supervõimalust ning ka Damiano Quintieril ei jäänud väravast palju puudu, pidas Bärengrub mängu parimateks siiski Flora mängijaid. 

"Nad valdasid rohkem palli ja initsiatiivi, meie õigeid lahendusi ei leidnud. Meil oli paar võimalust, samamoodi oli Floral paar ohtlikku läbijooksu, neist päästis meid Vitali Teleš."

Bärengrub tõdes, et pärast koondisemänge on ta väsinud pigem vaimselt kui füüsiliselt. "Kaks nädalat olime ju ära ning muidugi lõi see klubirütmi sassi. Kolm päeva saime klubimänguks valmistuda, kuid neil olid ju ka mängijad koondises. Eks ta selline liidrite võitlus ikkagi oli, täna kaldus see nende kasuks," ei hakanud ta siiski põhjuseid pikalt vaagima.