Flora – Kalju kohtumist jälgis Lillekülas 2580 pealtvaatajat, kelle seas ligi tuhat jalgpallilaagrites osalevat last. Võidukas Flora meeskond pidi kohtumise järel laagrilastele rohkelt autogramme jagama. Foto: Arno Saar
Jalgpall
11. juuni 2014, 07:00

Flora alistas laste kisa toel Kalju

Pole midagi armsamat kui paar tuhat last Lilleküla staadionil karjumas üheskoos "Sisse! Sisse!" Kui Irakli Logua sellega lõpuks hakkama sai, oli laste rõõm veelgi üüratum.

"See, kuidas rahvas väravale reageeris, oli vapustav. See näitab, et teeme tööd õiges suunas," kinnitas jalgpalli meistriliiga 15. voorus Nõmme Kaljust 1:0 jagu saanud Tallinna Flora peatreener Norbert Hurt.

Põngerjail tuli väravat oodata aga üpris kaua, sest esimesel poolajal jäid väravad nägemata. Flora taktika oli kaitsta ja õigel hetkel nõelata. See toimis 78. minutil, kui sihile jõudis Irakli Logua.

Keskväljal palli kaotanud Kalju kaitsja Alo Bärengrub raputas endale juhtunu tõttu tuhka korralikult pähe. "Eks ma ise tunnen muidugi suurt süüd, kuid selline see kaitsja roll on," kurtis ta ning tõdes, et Flora vääriski võitu: "Nad valdasid rohkem palli ja initsiatiivi, meie õigeid lahendusi ei leidnud. Meil oli paar võimalust, samamoodi oli Floral paar ohtlikku läbijooksu, neist päästis meid väravavaht Vitali Teleš."

Teistes eilsetes mängudes alistas Tallinna Levadia 7:0 Tartu Tammeka ja Tallinna Infonet oli 2:0 parem Paide Linnameeskonnast. Tabelitipp pärast 15. vooru: Flora 34, Kalju 32, Levadia 32, Sillamäe 30, Infonet 27.