MM 2014

Kihlveoblogi: esimene korralik mängupäev (3)

LISA KOMMENTAAR

punter14. juuni 2014, 12:29
Esiteks, mitte ükski spordipanustamises pädev persoon ei tee oma panuseid nn. "kodumaistes" kihlveokontorites. Niisiis, unusta ära igasugused susserdajad nagu olibetikesed, triobetikesed, pafikesed, tonybetikesed...jne. Põhjus väga lihtne, olematu kvaliteet, madalad koefitsendid, ühesõnaga, totaalne rämps. Teiseks, unusta ära combo panused, seda enam, et Sa ei tundu kihlvedudest ABSOLUUTSELT mitte midagi teadvat. Põletad raha ja kiiresti. Kolmandaks, tee endale selgeks spordipanustamise nn. ABC ja alles selle järel asu asja kallale. Just sinusugused, olematute oskustega inimesed, toidavatki kihlveokontoreid. Pikemas perspektiivis ei ole võimalik taolise loogikaga, panustamismustriga plusspoolele jõuda. Muideks, MM ei ole just kõige parem koht, taolise teemaga alustamiseks. Niisiis, minu soovitus, lõpeta see palagan siin ära ja tegele millegi muuga. Edu.
soovitaja14. juuni 2014, 01:01
tõsiselt, lõpeta ära see jama ! Sa ei ta kihlvedudest midagi ja mangid maha oma palga ( kui sel seda üldse on ), vanbemate säästud ja vanaema maja.
Vedada kihla jalka peale ja veel iga päev on hullumeelsus.Kui tahad ,vea kihla finnaalmängu võitja peale tagasihoidliku summaga, aga mitte sihukest jampsi.
Teed iseend kogu rahva ees lolliks ja kaotad raha, mida sul ilmselt endal polegi.
Kui sa teaksid kihlvedudest midagi, sa ootaksid õiget hetke mitu nädalat, sageli isegi kuid enne kui teha oma liigutus bookiede raha võtmiseks.Selleks peab olema inside infot,põhjalik analüüs, peab olema sobiv moment, kus nad teevad koefitsientides ränga vea ja siis sa ründad. Kuid niiviisi kihla vedades ootab sind kiire pankrot.
mõtetu joga ja arvutused13. juuni 2014, 21:30
kaheksa ja poole jalgne hiidkalmaar ütles.
"Vtshera po tri rublja no malenkije....segodnja bolshije-bolshije ,no pjat rublei!"