Jalgpalli MM-finaalturniiri B-alagrupi teises kohtumises alistas kiire 2:0 algedu saavutanud 1962. aasta MM-pronks Tšiili 3:1 Austraalia.Foto: AMR ABDALLAH DALSH
Jalgpalli MM 2014 galeriid
14. juuni 2014, 03:20

GALERII: Särtsakas Tšiili alistas vapralt võidelnud Austraalia

Jalgpalli MM-finaalturniiri B-alagrupi teises kohtumises alistas kiire 2:0 algedu saavutanud 1962. aasta MM-pronks Tšiili 3:1 Austraalia.

Tšiili asus kohtumist juhtima 12. minutil Alexis Sanchezi tabamusest ning vaid kaks minutit hilhem andis FC Barcelona mees söödu, mille realiseeris väravaks Jorge Valdivia. Tšiillaste mugav 2:0 edu püsis 35. minutini, kui Tim Cahill Kängurumaa kaotusseisu minimaalseks vähendas.

Teiseks poolajaks oli Tšiili oma kohtumise alguse särtsu minetanud ning sattus Austraalia rünnakute tõrjumisega raskustesse, kui õnne, Claudio Braco väravavahitöö ja muude sobivate faktorite koosmõjul suudeti Austraalia viigivärav ära hoida. 92. minutil jõudis kontrarünnakul sihile Jean Beausejour, kelle 3:1 värav jäi kohtumise viimaseks.

B-grupis on avavooru järel 3 punkti tabelis Hollandil ja Tšiilil. Hispaania ja Austraalia on 0 peal. Teises, 18. juunil mängitavas voorus on vastamisi Holland - Austraalia ja Hispaania - Tšiili.