Giorgio Chiellini ja Daniel WelbeckFoto: AFP/Scanpix
MM 2014
15. juuni 2014, 05:57

Kolumbia sai kindla võidu!

MM-maratonil nägi kuraditosinat väravat, šokktulemust ja Inglismaa kaotust (13)

Jalgpalli MMil peeti laupäeval kokku suisa neli mängu. Kameruun alistas Kreeka 3:0, Kostariika šokeeris Uruguaid 3:1, Inglismaa kaotas Itaaliale 1:2 ning samamoodi jäi Jaapan alla Elevandiluurannikule.
05:55

Reuters/Scanpix

05:53

Läbi! Mäng on läbi! Meie vutiõhtu-hommik on läbi! Aitäh kõigile, kes te meiega olite, ja head und, kõikidele vapratele. Loodetavasti on teil paksud kardinad!

05:41

Ja ei ole Jaapan seda nägu, et nad siit selle ühe värava tagasi löövad.


Reuters/Scanpix

05:25

Kaks minutit, kaks väravat ja Jaapani mäng on ribadeks. Paremkaitsja Aurier, sama mees kes Bony väravale ideaalse tsenderduse andis, riputab taas palli karistusalla ning seekord on Gervinho see, kes selle sukeldudes peaga väravasse põrutab.

Tänavuse MMi standard ehk vähemalt 3 väravat mängus on saavutatud!

05:22

GERVINHO 2:1!!!!!

05:22

No näete, läkski! Aga mitte Drogba ei ole lööjaks vaid Bony saab oma kaitsja ette ja paneb peanupu vastu ideaalselt karistusalla tõstetud tsenderdusele 1:1.

05:19

Kuna hommikuses mängus midagi ülipõnevat ei toimu, saame teieni tuua vähemalt Inglismaa-Itaalia mängu järelkaja, seekord Cesare Prandelli isikus.

Ehk läheb nüüd siingi põnevamaks, sest Didier Drogba tuli mängu!

04:58

Inglaste kapteni Steven Gerrardi kommentaar pärast mängu oli kui Gunnar Grapsi laul. Teil on valida, kas lugeda tema sõnu või kuulata Grapsi!

04:55

Müts maha ETV ees, kes suhteliselt unise mängu poolajal mängitab punkti, et inimesi ärkvel hoida!

04:48

Poolaeg Recifes sai läbi ja mängu natukene on ja natukene ei ole. Härrased jalgpallurid, seni on MMil igas mängus löödud vähemalt kolm väravat. Ärge nüüd meie lootusi petke!

04:33

Natukene koledat statistikat Inglismaa fännidele: viimasel neljal MMil on avamängu kaotanud kokku 46 meeskonda ning vaid 4 (neli, tegu pole trükiveaga) on alagrupist edasi jõudnud.

Nukrad uudised muidugi ka Hispaania ja Uruguai koondise toetajatele.

04:30

Päikesetõusu kõrvale on paslik meenutada tõusva päikese maa poegade väravat:


Reuters/Scanpix

04:20
FinallyMario

Forza azzurri ! Continuimo così! 👊⚽ Man of the match today so happy!A big Thanks to my team mates!… http://t.co/TD7Q7fkBnd

04:18

Sups ja valmis: Keisuke Honda võtab karistusala joonel parema jalaga palli omaks, teeb kaks sammu ja virutab vasakuga peale ning seda lööki ei peata ükski väravavaht. Pingil istuv Didier Drogba haarab peast, ent Jaapani 1:0 eduseis on tõsiasi.

04:07

Potentsiaalselt mängivad need kaks meeskonda hetkel kaheksandikfinaalis Itaalia vältimisele. Kuigi Kolumbia alistas tänases esimeses mängus jõudemonstreatsiooniks Kreeka 3:0, võib just elevandimehi ning jaapanlasi pidada grupi favoriitideks ehk tänase mängu tulemus võib saada esikoha otsustamisel väga oluliseks. Olla esimene on aga väga tähtis, sest selle alagrupi teine meeskond kohtub C alagrupi eimsesega, kelleks esimese vooru mängude põhjal kipub olema Itaalia.

04:00

Kohustuslik fännipilt:


AP/Scanpix

03:58

Aga head vutifännid, jalgpalliõhtu pole veel läbi, kuigi jalgpallihommik on juba alanud. Elevandiluuranniku ja Jaapani meeskondade vahelises kohtumises kõlavad parajasti hümnid ning minu sügav kummardus kõigile, kes on veel/juba üleval!

Algkooseisud:
Elevandiluurannik: Barry, Aurier, Boka, Tiote, Bamba, Zokora, Y Toure, Die, Bony, Gervinho, Kalou

Jaapan: Kawashima, Uchida, Nagatomo, Hasebe, Morishige, Yoshida, Okazaki, Yamaguchi, Osako, Honda, Kagawa.

03:56

Inglismaa peatreener Roy Hodgson oli pärast kaotust pettunud aga optimistlik: "Me ei ela ideaalses maailmas."

03:37

Muideks, väljas on juba päris valge!

Ahjaa, jalgpallist ka: galerii Inglismaa mängu piltidega on saadaval siitsamast!

03:37
ottjarvela

Kes mõtiskleb, et kuidas sisustada #CIV - #JPN mänguni jäänud 1h, siis Soome YLE1 näitab orienteerumist. Otseülekandes. Ei, ma ei tee nalja.

Loe rohkem