Blogid

New Yorgi staarstripparid (9)

LISA KOMMENTAAR

nojah19. juuni 2014, 18:35
mats linnas, roos rinnas...
Lugeja18. juuni 2014, 08:25
Jah, see minu kommentaar käibki just selle ilkuja üle, kes kogu aeg leiab Aves mingit jubedat viga, mida tõesti totakalt kommenteerib. Autos näiteks pole isegi lubatud juua, ka shampust, klaastaarast! Niipalju siis sellele ilkujale teadmiseks! Pole mõtet oma harimatust nii laialt levitada!
plasmasstopsidega sampanja18. juuni 2014, 04:32
no mul pole seda roosat õudust ka kuskilt pähe organiseerida, kerega ka nagu probleeme - liiga sale- ja 9 aasta jooksul ameerikas plastmasstopsidest vahuveini, smapanjast rääkimat,a pole ka joonud.. ei ole nagu konkurentsivõimeline sellele ilusale paksukesele siin.
bravo!18. juuni 2014, 16:32
nii tubli! nii et sinu ainus saavutus siiani on see, et oled sale? vapustav!!! maailmas polegi ühtegi teist saledadat inimest, see teeb sinust ju täieliku harulduse! palun ehk alustaksid oma enda blogi, sinu saledusest oleks kõigil niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii huvitav rohkem teada!
dish17. juuni 2014, 22:43
(Hilisematele mainin, et Lugeja 08:34 kommentaar käib mitte blogija, vaid esmakommenteerija pihta, kes ilkus kübarafoto üle) See selleks. Tegelikult on blogijutuke lõbus. Saab teada, et inglane nõuab dress code täitmist isegi aiapeol (semi-formal + Middleton)? Ja et Ameerikas juuakse drinke plastiktopsikutest.
.
Kontrolli mõttes guugeldasin Hunk-O-Mania Male Strip Clubi üle. See asub tõesti 301 West 39th Streetil. Aga mis mind selle baari reklaamsaidil seejuures jahmatas? Taustalaul. Alicia Keys - New York. Minu lemmiklugu. Ei teadnud ma sellest linnast enne muud, kui et Ameerika Ave tunneb end seal kui kodus, ja et Londoni Lust kahetseb oma blogis, et ei jõua Jay-Z sünnipäevale. Jay-Z & Alicia Keys Perform Empire State of Mind http://www.youtube.com/watch?v=qTESW95Ly5E
Lugeja17. juuni 2014, 08:34
Kuule, Sina jobu - aga ikkagi - pane õige oma lõust ka facebooki üles ja näita, milline` iludus ´`Sa ise oled, vana kroko!