Brasiilia staar Neymar treeningulFoto: VANDERLEI ALMEIDA
MM 2014
18. juuni 2014, 03:35

Mehhiko väravavaht nurjas Brasiilia võidu! Venemaa alustas viigiga (9)

Jalgpalli MMil tõmmati joon alla esimese vooru mängudele, kui platsile pääsevad ka H-alagrupi meeskonnad. Samuti toimus teise vooru avamäng Brasiilia - Mehhiko.
02:50

MÄNG LÄBI!

Lõuna-Korea ja Venemaa teevad selle MMi esimese väravatega viigi. H-alagruppi juhib avavooru järel Belgia 3 punktiga. Venemaa ja Lõuna-Korea on 1, Alžeeria 0 peal.

02:39

VÄRAV! Lõuna-Korea eduseis püsib vaid kuus minutit, sest 74. minutil viigistab Aleksandr Keržakov seisu.

02:33

VÄRAV! Keunho Lee viib Lõuna-Korea 68. minutil juhtima!

01:05

Venemaa peatreener Fabio Capello on tuntud väga kõva distsipliini poolest, mille üks ilminguid paistav olevat, et sünnipäev ei taga kohta algkoosseisus - täna 24aastaseks saav Alan Dzagojev, kes 2012 EMil väga säravalt mängis, istub pingil.

01:00

H-alagrupi teine kohtumine Lõuna-Korea - Venemaa on alanud.

01:00

Kui esikoha võitmine on Venemaa jalgpallikoondise jaoks MMil keeruline ka kõige lennukamate teooriate kohaselt, siis ühes vallas on nad MMil koondis number üks - ükski teine peatreener ei teeni ligilähedaseltki nii kõrget palka kui Fabio Capello.

00:00

Guillermo Ochoa valiti kohtumise parimaks jalgpalluriks. See on umbes sama ootamatu uudis, kui 1) ketšup on punane, 2) Õhtuleht on kollane, 3) muru on roheline, 4) taevas on sinine.

23:53

Guillermo Ochoa üks mitmest fenomenaalsest tõrjest.

23:52
Ott Järvela

Kõik on läbi! Brasiilia ja Mehhiko mängivad välja 0:0 viigi, mis erinevalt eile sama seisuga lõppenud Iraan - Nigeeria mängust oli kõike muud kui igav. See oli suurepärane näide, et 0:0 skooriga lõppev mäng võib olla täiesti fenomenaalne.

Mängu staar oli Mehhiko väravavaht Guillermo Ochoa. See mees on oma mängujärgse õlle mitmekordselt välja teeninud. Mõlemal meeskonnal tabelis neli punkti ning homse Horvaatia - Kamerun mängu eel teavad vastased, et võitja tekitab endale korraliku šansid alagrupist edasi pääseda.

23:44

USKUMATU! TÄIESTI USKUMATU!

Mehhiko väravavaht Guillermo Ochoa teeb 86. minutil täiesti fenomenaalse tõrje, kui saab käed vahele Thiago Silva neljalt meetrilt sooritatud pealöögile. Seis 0:0. NB! Ochoa on hetkel klubita.

23:41

90 minuti täitumiseni on aega 7 minutit. Brasiilia on alates 1982. aasta MMist ehk kaheksa finaalturniiri järjest esimesed kaks alagrupikohtumist võitnud. Seeria on katkemise ohus.

23:29
InfostradaLive

Jô comes on as a sub to become the player with the shortest name in World Cup history. #Brazilmexico #BRA

Kunagi varem pole MMil mänginud jalgpallur, kelle nimes on vaid kaks tähte. Jo on rekordiomanik, 1994. aasta Brasiilia võiduka koondise kapten Rai endine rekordiomanik (tõsi, kolmetähelisi on olnud veel). Kas keegi trumpab kunagi üle ka Jo?

23:27

Guillerma Ochoa teeb järjekordse imelise tõrje, kui sätib end ette Neymari lähilöögile. Mehhiko puurivaht on sedasi jätkates raudkindlal kõrge riikliku ordeni kursil, sest viik Brasiiliaga Brasiilias oleks Mehhiko sugugi mitte vähekuulsas jalgpalliajaloos väga võimas verstapost. Aga 20 minutit on veel mängida.

23:09
põmm

Brasiilia võidab Mehhikot.

23:09

Maailmakuulsal Copacabana rannal vaadatakse kohtumist suurelt ekraanilt. Mõni inimene on ikka kohal.

23:09
OptaJoe

1 - Only one of Brazil's last 25 World Cup games has ended goalless. Hope. #BRA

Brasiilia ja 0:0 kokku ei käi. Eks näis, kas täna trehvatakse üle pika aja?

23:03
OptaFranz

5 - With five saves and no goal conceded Guillermo Ochoa is the most successful goalkeeper of the #WorldCup 2014. Wall. #BRAMEX #MEX

Avapoolajal Neymari pealöögi suurepärase robinsonaadiga tõrjunud Mehhiko väravavaht on kõrges hinnas ka statistikagurude silmis!

23:02

Kobe Bryanti silma all toimuvas kohtumises teeb Brasiilia vahetuse, kui Ramirest asendab Bernard.

22:47

Sellega on esimene poolaeg ka lõppenud. Seis jätkuvalt 0:0 ning üeliia rahul Brasiilia fännid omade esitusega olla ei saa.

22:46

Suurepärane võimalus Brasiilial, kuid David Luiz ei suuda palli Ochoast mööda lükata.

Loe rohkem