Spordiblogi

Märt Roosna | Kas võrkpallikoondis on tõesti korvpalluritest peajagu üle? (7)

LISA KOMMENTAAR

Nõrgemaid tulebki promoda!22. juuni 2014, 14:16
Jalgpall on kui "äpardus"meie piirkonnas - rahvast pole, suve pole, aga fanaatikuid küllaga. Korvpallile on tehtud tõeline karuteene - keskmise tasemega võõrad teevad skoori ja meie rõõmustame, et võitis see ja see võistkond. Käsipall on meie olusid arvestades lihtsalt hea ja sportlik. Erapooletuna juba aastaid kogetuna sobib meile võrkpall ideaalselt, tuleks panustada senisest enam! Ja traditsioonid loevad ka midagi, praegune tase on võrreldes teiste pallimängudega suhteliselt OKi!
urmas20. juuni 2014, 11:17
sa kossuhiid proovi seda naiste mängu mängida.usun,et päris kiiresti toss väljas kui üldse pallile pihta saad. kui tehnikat pole,ära platsile kipu.
inimene20. juuni 2014, 07:50
Mõlemar mänginud
esimene asi on see et normaalne inimene ei halvusta suvaliselt teise tegevust
teiseks on võrkpall umbes sama või isegi kõvemat füüsist nõudev mäng
kui kossus võid niioelda jalad maas ka mängida (eriti kehtib see hiidude kohta) siis võrkpallis pole see võimalik
kossuhiid20. juuni 2014, 01:28
võrkpall on naiste mäng. Füüsilije kontakt puudub ja peale igat punkti kallistatakse nagu punt G...sid. Korvpalliga ei anna hetkel võrkpalli üldse võrrelda. Eesti viga see, et ei panustata noorte tööle ja noortesse vaid tuuakse sisse leegionäre, kes ei suuda oma taset välja mängida, kuid palga numbrid panevad ahhetama. Investeerige Eesti noorte sporti ja saame ka tulemuse. Pole mõtet kesiseid leegionäre siia tuua.
asd22. juuni 2014, 16:39
Korvpall on kõige mõttetum spordiala üldse. Enne vaataks malet.
Zorro, nah29. juuni 2014, 17:19
Js seda õtleb üks sulgpalli huviline - sitemapoolne ja kakatriibuga. Korvpall kümme korda huvitavam kui jalg- ja võrkpall kokku. Jah, isegi male on neist huvitavam.
Ennem vaataksin kärbeste paaritumist, kui surmimalat võrkpalli.
Re:19. juuni 2014, 16:19