Xabi AlonsoFoto: LLUIS GENE/AFP/Scanpix
MM 2014
19. juuni 2014, 13:46

Xabi Alonso: Hispaania ajastu on nüüd läbi

Hispaania koondise keskväljamängija Xabi Alonso tunnistas, et Hispaania valitsemise aeg maailma jalgpallis on läbi. Hispaania kaotas eile ka oma alagrupi teise mängu Tšiili vastu 0:2.

Peale eilset kaotust Tšiili vastu ning tümitamist Hollandi poolt, tunnistas Alonso, et nende jaoks on rõõmu ja edu aeg läbi. „Me ei teadnud, kuidas hoida seda nälga ja pühendumust, mida on vaja turniiri võitmiseks," sõnas hispaanlane. Teisipäeval väitis Alonso, et väited praeguse koosseisu iganemisest on üle pingutatud. Nüüd aga on mees meelt muutnud: „Võib olla on parem mõelda muudatuste tegemisele."

Meeskonna treener Vicente Del Bosque sõnas, et kaotusele järgnevad tagajärjed, mis võib viidata tema töölepingu lõppemisele. Del Bosque lisas, et asjad on vaja üle vaadata: „Meil on aega analüüsida ja arutleda mida teha. Ma arvan, et meeskond on hea, kuid me peame mõtlema, mis on hea Hispaania jalgpallile ja see käib ka minu enda kohta."

Hispaania läks MM-ile, olles võitnud kõik kolm suurt turniiri alates 2008. aastast. Brasiilias aga algas kõik häbiväärse 1:5 kaotusega Hollandile ja eile kaotati Tšiilile 0:2.