Kostariika võit Uruguai üle on seni olnud MMi kõige suuremaks üllatuseks!Foto: Guo Yong/Xinhua/SIPA
MM 2014
19. juuni 2014, 17:54

Mis on senise MMi suurim üllatus? Igatahes mitte Hispaania krahh! (4)

Statistikaportaal Infostrada analüüsis veidi senist jalgpalli MM-finaalturniiri ning selgitas välja suurima šoki. Üllatus-üllatus, see polegi Hispaania masendav kaotus Hollandile, vaid Kostariika meeliülendav võit Uruguai üle. 

Siin aga pingerida:

5. Brasiilia- Mehhiko 0:0 , 27% võimalus, et Brasiilia ei võida

Brasiillased olid ja on siiamaani favoriidid ning kuigi tehti 0:0 viik, on šokiks just mehhiklaste (ning Guillermo Ochoa) tulemus. 

4. Inglismaa-Itaalia 1:2, 25% võimalus, et Itaalia võidab

Pigem usuti inglaste võitu, sest itaallased olid senimaani üheksa kuu jooksul kaotanud seitse rahvusvahelist tähtsat mängu. Arrivederci, fiero! ning itaallaste võit on kindel šokk number neli. 

3. Tšiili-Hispaania 2:0, 21% võimalus, et Tšiili võidab

Kuigi Hispaania oli eelnevalt Hollandile suisa 1:5 kaotanud ning Tšiili Austraaliat 3:1 võitnud, usuti kindlalt, et maailmameistrid toovad veel kastanid tulest välja. Võta näpust, šokk, mis saadab hispaanlased koju! Ning šokk, mis viib Tšiili alagrupist edasi.

2. Hispaania- Holland 1:5, 20% võimalus, et Hispaania kaotab

Säärane tulemus räägib iseenda eest - Hollandi võitu uskusid vähesed ja sellist skoori vaid mõni üksik.

1. SUURIM ŠOKK! Kostariika- Uruguai 3:1. 16% võimalus, et Kostariika võidab

Lõuna-Ameerika meistri Uruguai autilöömine väärib omaette tunnustust. Ainult neli meeskonda - Lõuna-Korea, Honduras, Kamerun ja Alžeeria olid pingereas Kostariikast tagapool ja kanäe - šokk oligi sündinud!