Kinni peetud isikud Sao Paulos. Kokku peeti kinni 15 inimest, keda süüdistatakse Inglismaa fännide ründamises.Foto: STRINGER/BRAZIL/Reuters/Scanpix
MM 2014
20. juuni 2014, 12:14

Kümme Inglismaa toetajat peale rünnakut haiglas (4)

Kümme Inglismaa koondise fänni viidi peale rünnakut haiglasse. Kõik ründajad olid rahvuselt brasiillased ja kandsid musta.

Kümme fänni viidi haiglasse peale seda kui neid rünnati Sao Paulo baaris. Politsei andmetel vahistati 15 inimest, kes kõik kandsid musta riietust. Rünnak toimus kahe baari ees ja politsei andmetel visati brittide suunas pomm, peale mida lõhuti fännide lipud. Ründajad põgenes ja üritas bussi peale ronida, kuid peeti kinni. Politsei konfiskeeris isikutelt kuus raketti, nukid, pistoda ja suukaitsme, mida kasutatakse võitlemiseks. Lisaks sellele, leiti meeste juurest veel ka ilutulestikku.

Ühe baari omanik, Reginaldo Pereira arvas, et rünnaku mõte oli britid paljaks varastada: „See oli väga kiire. Nad ilmusid kohale ja üritasid kõiki lüüa ja kõike lõhkuda ning loopisid rakette." Mees lisas, et iga kord kui toimub suurem üritus, juhtub sama asi.