Kolumbia meeskonna mängijadFoto: Shuji Kajiyama/AP/Scanpix
MM 2014
24. juuni 2014, 13:27

TÄNA: Kes võtab C alagrupi teise koha?

Tänastes õhtustes mängudes selgitatakse välja C alagrupi teine edasipääseja. Kindlalt alagrupi võidu kindlustanud Kolumbia, kuid suurem või väiksem võimalus edasi pääseda on kõigil kolmel ülejäänul. 

Kreeka - Elevandiluurannik

Kreeka peab edasipääsuks kindlasti tänase mängu võitma. Juhul kui teises mängus on võidukas Jaapan, peab Kreeka lääma vähemalt kolm väravat, mis on ebatõenäoline, sest läbi ajaloo on meeskond MM-il löönud kokku vaid 8 väravat. Elevandiluuranniku jaoks oleks kindlam mäng võita, sest viigi korral võib Jaapan neilt alagrupi teise koha võtta.

Kreeklastest jääb tänasest mängust kõrvale Kostas Katsouranis, kes sai eelmises mängus punase kaardi. Elevandiluurannik peab mängima Didier Zokorata, kes on samuti kaartide tõttu pingil.

Jaapan - Kolumbia

Ka Jaapani jaoks on oluline mäng võita, sest muidu kaob lootus edasipääsuks. Samas ei ole Jaapani edasipääs võidu korral kindel, sest Elevandiluuranniku võidu korral langevad jaapanlased ikkagi konkurentsist.

Jaapani meeskonnas pole vigastuste ja kaartide probleeme, kuid algkoosseisus võib olla muudatusi. Kolumbia aga võib tähtmängijad pingile jätta, sest edasipääs on kindel. Meeskonna kapten Mario Yepes võib mängu põlvevigastuse tõttu vahele jätta, sama mure vaevab ründajat Carlos Baccat.