Itaalia koondis trennisFoto: CARLOS BARRIA/Reuters/Scanpix
MM 2014
24. juuni 2014, 14:12

TÄNA: Kes võtab D alagrupis teise koha? Kas Inglismaa suudab enda mainet parandada? (1)

Täna õhtul kell 19.00 algavates mängudes selgub D alagrupi lõplik järjestus. Itaalia ja Urugai peavad selgitama, kes pääseb koos Costa Ricaga edasi.

Inglismaa – Costa Rica

Tänases mängus pole kummalgi meeskonnal erilisi ambitsioone. Costa Rica on juba oma edasipääsu kindlustanud ja Inglismaa kindlasti edasi ei pääse. Ainsa eesmärgina võib välja tuua Inglismaa soovi vähemalt üks mäng alagrupis võita.

Inglismaa koondis on oma algkoosseisus suuri muudatusi teinud. Wayne Rooney võeti välja ning Daniel Sturridge jääb üksikuks ründajaks. Ben Foster asendab äpardunud Joe Harti. Samuti tuuakse James Milner, Frank Lampard, Ross Barkley, Jack Wilshere ja Adam Lallana keskväljale. Phil Jones, Chris Smalling ja Luke Shaw tegelevad kaitsetööga. Costa Rica meeskonnas jäävad pingile vaid suuremad staarid, et vähendada vigastuste riski ning enne tähtsamaid mänge puhata.

Itaalia – Uruguai

Itaalia juhib hetkel Uruguai ees väravate vahega ning seetõttu piisab neile tänases mängus ka viigist. Uruguai aga peab edasipääsuks Itaaliat kindlalt võitma. Uruguai peatreener Oscar Tabarez sõnas, et tema meeskond on tihti parim olukorras, kus on vastu seina surutud. „Itaallased on olnud maailmameistrid neljal korral ja me austame neid. See saab olema raske mäng aga ma usun, et meil on lootust," jäi treener optimistlikuks. Itaalia peatreener Cesare Prandelli iseloomustas tänast mängu kui kõige tähtsamat tema karjääri jooksul

Itaalia meeskonnas jääb ilmselt kõrvale Daniele De Rossi, kes on kimpus sääremarja vigastusega. Samas on reieprobleemidest vabanenud Mattia De Sciglio. Uruguai võib väljakule tulla sama meeskonnaga, mis võitis Inglismaad. Küsimärgiks on kindlasti Diego Lugano vigastuse tõsidus. Karistuse tõttu jääb kõrvale Maxi Pereira.