MM 2014

10 põhjust, miks jalgpalli MM 2014 on läbi aegade parim! (8)

LISA KOMMENTAAR

Raido26. juuni 2014, 17:42
Veerandfinaalis mängib 8 võistkonda mitte 16, ning 1/8 finaalis 16 tiimi mitte 32, tervel MMil on 32 tiimi. arvutage natuke enne kui lehe trükki lasete.
R. 25. juuni 2014, 18:44
Kõigi teiste meeskondade õnneks ManU uuel hoidjal CL-s ei mängi. Loodetavasti lammutavad nad selle võrra võimsamalt kodustes sarjades 8-)
sulja25. juuni 2014, 15:41
kurat ma kardan raisk järgmine hooaeg champions liigas manu´t, louis van gaal rändab sinna, relatiivselt hea tiim ja mastermind kokkupanduna = pure stomp teiste tiimide üle, ise olen küll bayern müncheni fänn, aga raskeks läheb ikka!
kok25. juuni 2014, 13:56
Kostariika alistas nii Itaalia kui ka Uruguai ja mängis Inglismaaga 0-0 viiki
oooo25. juuni 2014, 13:19
"Elevandiluuranniku edasipääs selgus eile hilisõhtul, aga Aafrikast omavad head võimalust ka Nigeeria ja Alžeeria...", teile teadmiseks, et Elevandiluurannik ei pääsenud edasi. Kontrollige seda mis te avaldate!
Tõnu25. juuni 2014, 15:11
Hea oooo! 07:00 avaldab Õhtulehe koduleht paberlehe artiklid ja paberlehel on oma tootmistsükkel. Selleks ajaks kui Kreeka võitis oli paberleht juba trükikotta edastatud. Arusaadav?
see väide on siiski liialt subjektiivne25. juuni 2014, 09:21
ning väitja vist oma ea kohaselt ei arvesta jalgpalli teisi "ajastuid" ning jalgpalli tähtsust "ajas ja ruumis". Ei saa võrrelda praegust jalgpalli (tähtsust) selle tähtsusega maailma ,ütleme veel 40-50 aastat tagasi,kus peale sõjakoledusi polnud inimkonnal niipalju valikuvõimalusi ,erinevaid spordisündmusi,valikuid showdw osas ,nüüd aga on kõiges "üleuputus". Seega võib öelda ,et ta (see MM ) on üks jalgpalli mänguliselt ,vaatajale lõbusaim (väravate rohkus) ,kui võrrelda küllalt kinniseid ja krampis MM-e ja EM-e ,kus vast domineerisid üks-kaks maailma tegijat ja ehk mingi üksik "must hobune".
Räägitakse ikkagi,et huvitavamaid,dramaatiliseimaid MM oli just siis ,kui Brasiilias võitis Uruguai MM-i kulla ,jah kahjuks TV ,siis polnud tasemel,kuid tähtsuselt,jalgpalli plahvatusliku populaarsuse seisukohalt olid just need MM-id ,lisaks euroopas Stokholmis peetud MM,kuid mida isa mäletan (vaatamata nõuka aja viljastavale tsensuurile ja valikulisele spordikajastustele) oli tänini parimaiks MM-iks peetud Mexico 70 jalgpalli MM. See oli veel "selline viimane KULDSE JUMALANNA MM",kes ei tea selle sümboolset tähtsust ei saa ka aru jalka MM-de tähtsust maailma jalgpalli auditooriumile ja asi pole isegi selles ,et see oli maailma esimene värvi TV-s ülekantud jalgpalli MM show,asi polnud ka selles ,et see oli legendaarse Pele ja Eusebio, (sonis mänginud) Jashini jalgpalluri karjääri luigelaul vaid selles ,et Kuldse Jumalanna (mis varastati ja sellega lõppes see periood) tähtsus oli kõrgpunktis,mängud olid ülipõnevad ,maailm nägi korraga uutmoodi jalgpalli ,TOTAALSET JALGPALLI,sealtpeale hakkas Hollandi tõus (Joan Cruiff), Lääne-Saksamaa ja Beckenbaueri ,Hönessi,Mülleri ajajärk,argentiinlaste Passarella,Campose ja noore Maradona tõus,kuigi selle MM säravaimaks täheks tõusis brasiilane Rivelino.
vabandan25. juuni 2014, 09:40